GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε 47χρονο αλλοδαπό, για αποπλάνηση παιδιού

Συνελήφθη, στον 'Αγιο Παντελεήμονα, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, για αποπλάνηση παιδιού. Ο δράστης προσέγγισε ανήλικη αλλοδαπή, η οπο...

Χειροπέδες σε 47χρονο αλλοδαπό, για αποπλάνηση παιδιού

Συνελήφθη, στον 'Αγιο Παντελεήμονα, 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, για αποπλάνηση παιδιού. Ο δράστης προσέγγισε ανήλικη αλλοδαπή, η οποία βρισκόταν έξω από το σπίτι της και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η μητέρα της ανήλικης μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί, που έφτασαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον 47χρονο και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα. Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει κατά το παρελθόν, το ίδιο αδίκημα σε βάρος της ίδιας ανήλικης.

Ο 47χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση