GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος σφοδρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ σε Λευκάδα και Κεφαλλονιά

Λευκάδα και Κεφαλλονιά αναστατώνονται από συνεχείς σεισμικές δονήσεις. Τρεις σεισμικές δονήσεις έγιναν ιδιαίτερα αισθητές και ήταν της ...

Νέος σφοδρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ σε Λευκάδα και Κεφαλλονιά
Λευκάδα και Κεφαλλονιά αναστατώνονται από συνεχείς σεισμικές δονήσεις. Τρεις σεισμικές δονήσεις έγιναν ιδιαίτερα αισθητές και ήταν της τάξεως των 4,3 Ρίχτερ. Λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί σημειώθηκε μάλιστα και σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 Ρίχτερ.
 
Ο Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega, επανέλαβε ότι η σεισμική ακολουθία μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ θα είναι πλούσια και μακριά και εκτίμησε ότι οι συνεχείς σεισμικές δονήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
 
Κάλεσε τους κατοίκους της Λευκάδας να μην πλησιάζουν τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές και ανέφερε ότι χθες το απόγευμα έγιναν μαθήματα στους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων, «προκειμένου να είναι σε θέση να μπορέσουν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση όταν ανοίξουν τα σχολεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση