GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Παραιτήθηκε από βουλευτής ο (επικεφαλής των 53) Γαβριήλ Σακελλαρίδης...

Παραιτήθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, και μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως του ζήτησε ο Αλέξης Τσί...

Παραιτήθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, και μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως του ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνική τους επικοινωνία. O κ. Σακελλαρίδης έχει συντάξει σχετική επιστολή παραίτησης.
Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο κ. Σακελλαρίδης (που είναι άτυπος επικεφαλής της εσωκομματικής τάσης των 53) δεν επιθυμούσε να παραστεί στην αποψινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Πηγές προσκείμενες σε αυτόν αναφέρουν ότι εδώ και ημέρες είχε εκφράσει τη διαφωνία του με διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, καθώς και διάθεση να παραιτηθεί.
Ο κ. Σακελλαρίδης θα αντικατασταθεί από τον Χριστόφορο Βερναρδάκη, αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
O κ. Βερναρδάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Από τον Μάρτιο του 2015 έως τον Ιούλιο του ίδιου έτους διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση