GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

6 νεκροί από τρομοκρατική επίθεση της ISIS στο Σινά

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο με στόχο λέσχη της αστυνομίας στην αιγυπτιακή πόλη Ελ Αρίς, πρωτεύουσα της επαρχίας του Βόρειου Σινά, είχ...

6 νεκροί από τρομοκρατική επίθεση της ISIS στο Σινά

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο με στόχο λέσχη της αστυνομίας στην αιγυπτιακή πόλη Ελ Αρίς, πρωτεύουσα της επαρχίας του Βόρειου Σινά, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι δέκα, δήλωσαν πηγές ασφαλείας.

Το παρακλάδι του Ισλαμικού Κράτους στην Αίγυπτο, Επαρχία του Σινά, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, την οποία χαρακτήρισε επίθεση αυτοκτονίας.

Η οργάνωση έχει σκοτώσει εκατοντάδες στρατιώτες και αστυνομικούς αφότου ο στρατός ανέτρεψε τον ισλαμιστή πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι το 2013 έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον της διακυβέρνησής του.

Ο αιγύπτιος πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι έχει πει πως οι ισλαμιστές συνιστούν μεγάλη απειλή για την Αίγυπτο, την πιο πολυπληθή αραβική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση