GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την 7 μηνών κόρη του Γιώργου Χειμωνέτου

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ. Guest star η κόρη του Αρμονία! ...

Δείτε την 7 μηνών κόρη του Γιώργου Χειμωνέτου Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ. Guest star η κόρη του Αρμονία!

Για το θάνατο του μπαμπά του:

Ο μπαμπάς μου πέθανε στα 48 από καρκίνο. Ήμουν 17 χρονών, μόλις είχα περάσει στη γυμναστική ακαδημία και έπρεπε να αποφασίσω αν θα πάω να σπουδάσω ή θα μείνω στη Ρόδο να δουλέψω γιατί οικονομικά είχαμε δεινοπαθήσει. Αλλά άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου. Θεωρούσα ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο μετά από αυτό. Ένα συναίσθημα που είχα ήταν ότι ήθελα να γελάσω να με ακούσουν μέχρι την Αλάσκα. Πιστεύω ότι ήταν ψυχολογικό. Θα γέλαγα με την κοροϊδία της υπόθεσης. Πώς, δηλαδή, μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο πράγμα σε έναν άνθρωπο που δεν έφταιγε σε κάτι, ήταν οικογενειάρχης και μικρός σε ηλικία. Ήθελα να ξεσπάσω σε γέλια για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια κατάσταση.

Για την καριέρα του στο modeling:

Δεν αποφάσισα ο ίδιος να γίνω μοντέλο. Δεν ήμουν «ψωνισμένος» με την έννοια να γίνω μοντέλο. Απλά ένα βράδυ ένας φωτογράφος με βρήκε σε ένα club και μου είπε «θέλεις να έρθεις για μία φωτογράφιση για δύο κοστούμια;». Τότε για δύο ώρες ήταν 50.000 δρχ. Εγώ τότε έβγαζα 120.000 από την Εθνική όλο το χρόνο. Και είπα να το δοκιμάσουμε.

Για την απώλεια της μητέρας του:

Τη μαμά μου την έχασα στα 32. Πρόλαβε να με δει στους Ολυμπιακούς του 2004. Ήταν δεύτερο σοκ τότε και τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι δεν είχα οικογένεια. Αλλά, ευτυχώς, η Εύα έχει δυο καλούς γονείς. Και προέκυψε η Αρμονία. Και ξαφνικά έχω τη δική μου οικογένεια. Αλλά σίγουρα τους γονείς μου δεν μπορεί να τους αλλάξει κανείς.

Για τη σύζυγό του:

Η Εύα είναι το αντίθετο από εμένα. Είναι ήρεμη, έχει λογική σκέψη, ενώ εγώ είμαι πιο αυθόρμητος και υπεραισιόδοξος. Αλλά ουσιαστικά με στήριξε σε πολλές καταστάσεις. Από την πρώτη μέρα. Είμαστε 3 χρόνια μαζί και δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Δεν είμαστε παντρεμένοι ακόμα, πρέπει να τη ζητήσω σε γάμο και πρέπει να με δεχτεί. Και να συμφωνήσει και η Αρμονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση