GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7 νεκροί από τον τον εκτροχιασμό τρένου κοντά στο Στρασβούργο

Ένα μη εμπορικό τρένο TVG που πραγματοποιούσε δοκιμαστικά δρομολόγια σε μια νέα γραμμή στα βόρεια του Στρασβούργου εκτροχιάστηκε  στην...

7 νεκροί από τον τον εκτροχιασμό τρένου κοντά στο Στρασβούργο
Ένα μη εμπορικό τρένο TVG που πραγματοποιούσε δοκιμαστικά δρομολόγια σε μια νέα γραμμή στα βόρεια του Στρασβούργου εκτροχιάστηκε  στην περιοχη του Εκβερσέμ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άνθρωποι, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.
Το τρένο αυτό, στο οποίο επέβαιναν μόνο τεχνικοί, σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF), εκτροχιάστηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας.
Μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες είπε ότι στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 49 τεχνικοί, οι οποίοι έκαναν δοκιμές στη νέα γραμμή που πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία την άνοιξη του 2016. Ο αριθμός των τραυματιών δεν έχει διευκρινιστεί.
Το τρένο κατέληξε στο βάθος ενός καναλιού, κάτω από μια γέφυρα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της αστυνομίας, ελικόπτερα και πολλές δεκάδες ασθενοφόρα προκειμένου να συνδράμουν τους τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση