GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

91 χρόνια Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας...

  Της Μαργαρίτας Ισιδώρου Επέτειος 91 χρόνων από την ίδρυση του...

 

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Επέτειος 91 χρόνων από την ίδρυση του...
Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας...
Στον 5ο χρόνο της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, οι Σύροι κομμουνιστές γιορτάζουν με εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Συρίας, του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" -όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν στην Ελλάδα ο "αριστερός" ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η παραδοσιακή δεξιά κι όλος ο νεοφιλελεύθερος συρφετός-, την επέτειο.
Μην αναζητήσετε στα ΜΜΕ αυτές τις ειδήσεις. Καλά, για την "Αυγή" ούτε να το συζητάτε... Όλοι έχουν ως πηγή αλήθειας το "Παρατηρητήριο" των μυστικών υπηρεσιών: Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο!
Στις εκδηλώσεις της Δαμασκού, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Khalid Bakdash, οι Σύροι κομμουνιστές επισήμαναν:
"Το κόμμα, σ' αυτά τα 91 χρόνια δράσης, χαρακτηρίζεται από τον αγώνα του εναντίον του σιωνισμού, του ιμπεριαλισμού και της αντίδρασης...
H Nίκη της Συρίας εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης, θα είναι Nίκη των Eργαζομένων!".
Θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης αυτού του μικρού και άσημου ιστολογοφόρου κι όσων κάνουν αναπαραγωγή της είδησης... "Μα καλά, στη Συρία που έχουν δικτατορικό καθεστώς, τον δικτάτορα Άσαντ... είναι νόμιμο το Κομμουνιστικό Κόμμα, κάνει δημόσιες εκδηλώσεις, δεν έχουν δικτατορία όπως μας βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ;".
Στη Συρία οι κομμουνιστές, μαζί με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Μπάαθ (του "δικτάτορα" Άσαντ") δίνουν τη μάχη για την πατρίδα. Γνωρίζουν πολύ καλά πως χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει σοσιαλισμός... Η "ανανεωτική" κι "εκσυγχρονισμένη" ιμπεριαλιστική "αριστερά", ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ κι αριστερίστικό σχήμα Σόρος, ας τραβήξουν το δικό τους νεοφιλελεύθερο δρόμο, μαζί με το κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές! Να η απάντηση:


Σε όλες τις πόλεις και χωριά του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ"... οι κομμουνιστές γιορτάζουν την 91η επέτειο ίδρυσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας:

"sibilla"
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση