GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτό είναι το πιο ελκυστικό ρομπότ στον κόσμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι αναμφίβολα το πιο σέξι θηλυκό ρομπότ στον κόσμο, αλλά οι δημιουργοί του Geminoid F ισχυρίζονται ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακ...

Aυτό είναι το πιο ελκυστικό ρομπότ στον κόσμο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι αναμφίβολα το πιο σέξι θηλυκό ρομπότ στον κόσμο, αλλά οι δημιουργοί του Geminoid F ισχυρίζονται ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη προκειμένου να τελειοποιηθεί. Σε όλους μας αρέσουν τα ρομπότ αλλά θα μπορούσαμε μια μέρα να ερωτευτούμε ένα ρομπότ; Aυτό το Android Geminoid F, που μοιάζει πολύ με άνθρωπο, έκλεψε την παράσταση στο Παγκόσμια Έκθεση για  ρομπότ στο Πεκίνο αυτή την εβδομάδα.

Δημιουργήθηκε από τον Hiroshi Ishiguro στο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Οσάκα, και το Geminoid F ήταν το αστέρι της έκθεσης που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω του με όλο και περισσότερους ανθρώπους να συνωστίζονται γύρω του για φωτογραφηθούν και να μιλήσουν μαζί του. Μερικοί άνθρωποι μάλιστα βρήκαν το Geminoid F "σέξι".Το συγκεκριμένο ανθρωποειδές απέκτησε προφανώς διευρυμένη φήμη μετά την ιαπωνική ταινία Sayonara, η οποία διαπραγματευόταν μια έκρηξη έξω από ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας.

Με τη ρεαλιστική και ελκυστική του εμφάνιση, και το υποκριτικό του ταλέντο, μπορούμε αδιαμφισβήτητα να σκεφτούμε ότι το Geminoid  έχει όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο Kohei Ogawa επίκουρος καθηγητής στο Εργαστήριο Hiroshi Ishiguro ξεκαθαρίζει ότι υπάρχουν πολλά που εκκρεμούν προκειμένου να τελειοποιηθεί η συγκεκριμένη δουλειά.

"Ο τελικός μας στόχος είναι η δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης  μέσω αυτού του ρομπότ". "Τα περισσότερα συστήματα αναγνώρισης φωνής στο συγκεκριμένο ρομπότ  δε λειτουργούν, ειδικά σε αυτό το θορυβώδες περιβάλλον. Στο μέλλον θα δημιουργήσουμε κάποιο τέλειο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας αυτό το ρομπότ".

Δείτε τις φωτο εδώ:

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση