GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακυρώθηκε συναυλία στο Μιλάνο υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης

Το αμερικανικό μουσικό συγκρότημα Five Finger Death Punch αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία του, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε σ...

Ακυρώθηκε συναυλία στο Μιλάνο υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης

Το αμερικανικό μουσικό συγκρότημα Five Finger Death Punch αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία του, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε στο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρονται να συνέλεξαν «χάκερς» των Anonymous το συγκρότημα είναι από τους πιθανούς στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Οι Five Finger Death Punch, οι οποίοι είναι "μέταλ" συγκρότημα, σε μήνυμά τους μέσω διαδικτύου τονίζουν, μεταξύ των άλλων, ότι «υπήρξαν πολλές φήμες σύμφωνα με τις οποίες η συναυλία τους θα μπορούσε να μπει στο στόχαστρο, σε ένα δεύτερο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων, έπειτα από εκείνες του Παρισιού».

Προσθέτουν ότι δεν έλαβαν εγκαίρως όλες τις αναγκαίες διαβεβαιώσεις σχετικά με την εγγύηση των αναγκαίων συνθηκών ασφαλείας και για την ακεραιότητα του κοινού τους και για τον λόγο αυτό «αναγκάζονται να αναβάλουν την συναυλία για κάποια άλλη, ημερομηνία στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση