GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίσι-βίντεο: Το κινητό του τον έσωσε από τη σφαίρα

Ο εικονιζόμενος Sylvestre ήταν παρών στις τρομοκρατικές επιθέσεις που συντάραξαν το Παρίσι και συγκεκριμένα βρισκόταν στο Stade de Fran...

Παρίσι-βίντεο: Το κινητό του τον έσωσε από τη σφαίρα

Ο εικονιζόμενος Sylvestre ήταν παρών στις τρομοκρατικές επιθέσεις που συντάραξαν το Παρίσι και συγκεκριμένα βρισκόταν στο Stade de France όπου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η φιλική αναμέτρηση Γαλλίας- Γερμανίας, παρόντος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, σημειώθηκαν οι εκρήξεις.

Ο νεαρός σώθηκε από θαύμα καθώς την πορεία της σφαίρας που προοριζόταν για τον ίδιο μπλόκαρε το κινητό του τηλέφωνο! Σαστισμένος ακόμα δείχνει στην κάμερα τη συσκευή του αλλά και το σημείο που η σφαίρα τον χτύπησε τρυπώντας το μπουφάν του και σκίζοντας τη μπλούζα του.

Με τον απολογισμό των νεκρών να ξεπερνά τους 153 και τους τραυματίες να είναι περισσότεροι από 200, ο Sylvestre  ήταν αναμφίβολα από τους τυχερούς της χθεσινής μαύρης μέρας του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση