GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γρηγόρης Δημ...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η τοποθέτηση της διοίκησης τόσο στον ΟΑΣΑ (Αστικές Συγκοινωνίες) όσο και την ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) αναμένεται από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη εντός των επόμενων ημερών.

Σημειώνεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αντιπαρατεθεί δημόσια με τον Γρηγόρη Δημητριάδη πριν από δύο μήνες, όταν ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΟΑΣΑ είχε υποστηρίξει τη μετατροπή του αδικήματος της μη ακύρωσης εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς από πταίσμα σε πλημμέλημα, προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού, που είχε σχολιάσει σκωπτικά: “Εγώ λέω να τους εκτελούμε κιόλας!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση