GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τους έχω εμπιστοσύνη!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ Οι καταγγελίες του Καθηγητή και πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, είναι συγκλονιστικές. Για το περιεχόμενό...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ

Οι καταγγελίες του Καθηγητή και πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, είναι συγκλονιστικές. Για το περιεχόμενό του και για το πρόσωπο που τις διατυπώνει.
«Απειλείται η ζωή μου! Από πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες. Αυτοί που με απειλούν δεν είναι ούτε υπουργοί ούτε βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλη της κυβέρνησης είναι ενήμερα για τις καταγγελίες μου.
Ορισμένες από τις απειλές εναντίον μου έγιναν εγγράφως και επωνύμως.»
Ο Γιάννης Πανούσης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Με τον χώρο των αντεξουσιαστών δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις. Ούτε και με αρκετά από τα στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι θυμόμαστε τη βίαιη εισβολή σε κτίριο του Πανεπιστημίου της Αθήνας και τον άγριο προπηλακισμό του από άτομα που προέρχονται από τη θολούρα, την, δήθεν, «αριστερή». Ήταν και εκείνη μία τρομοκρατική ενέργεια.
Η Κυβέρνηση απάντησε: «όσα στοιχεία έχει ας τα παραδώσει στη Δικαιοσύνη.» Απάντηση αμήχανη αν όχι ένοχη. Αυτό το τελευταίο πρέπει να το εξηγήσω.
Υπάρχουν παράγοντες, μέσα στο χώρο της Δικαιοσύνης που έχουν αποφασίσει να εξυπηρετήσουν πολιτική παιχνίδια. Τα γεγονότα είναι πολλά και βοούν. Θα μπορούσαν όλα αυτά τα γεγονότα να καταστούν αντικείμενο κοινοβουλευτικής έρευνας. Οι δικαστικές ενέργειες δεν κρίνονται από τη Βουλή. Κρίνονται οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Και ειδικά ένας. Αυτός που έχει ως αντικείμενο, κατά δήλωση του Πρωθυπουργού, την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Η συμμετοχή του στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης είναι προφητικές και αποκαλυπτικές. «Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στην Δικαιοσύνη». Αυτό μόνο ως απειλή εκλαμβάνεται. Γι΄ αυτό δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς, που θα οριστούν να ασχοληθούν με τις καταγγελίες του Καθηγητή Γιάννη Πανούση.
Νέα Κρήτη, τα Καθημερινά,

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση