GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φράτσερ: Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο

Ο πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW) Μαρσέλ Φράτσερ εκτίμησε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. «Το γ...

Φράτσερ: Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο
Ο πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW) Μαρσέλ Φράτσερ εκτίμησε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.
«Το γεγονός ότι τα πράγματα φαίνονται σχετικά ήρεμα το θεωρώ σημάδι επιτυχίας», είπε χαρακτηριστικά ο Φράτσερ σε συνέντευξή του προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων από το Βερολίνο.
«Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είναι ξεκάθαρο πως οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να εφαρμοστούν», πρόσθεσε ο ίδιος.
Αναφορικά με το ελληνικό χρέος ο πρόεδρος του DIW επεσήμανε ότι είναι «πολύ σημαντικό». «Πιστεύω ότι ένα ευαίσθητο θέμα για τους επόμενους μήνες θα είναι η σημαντική μείωση το χρέους και παράλληλα η δημιουργία κινήτρων για την Ελλάδα», κατάληξε ο Φράτσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση