GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε και δείτε στο βίντεο τις απειλές των Τζιχαντιστών με ελληνικούς υπότιτλους...

Ένα νέο βίντεο με σοβαρές απειλές κατά της Γαλλίας δόθηκε στη δημοσιότητα από τους ίδιους τους τζιχαντιστές. Διαβάστε τι ακριβώς λένε οι...

Ένα νέο βίντεο με σοβαρές απειλές κατά της Γαλλίας δόθηκε στη δημοσιότητα από τους ίδιους τους τζιχαντιστές. Διαβάστε τι ακριβώς λένε οι τζιχαντιστές στο βίντεο αυτό, με Ελληνικούς υπότιτλους:

“Η Γαλλία συμμετέχει ήδη σε βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ. Την περασμένη εβδομάδα ο Ολάντ ανακοίνωσε ότι θα επιτεθεί στους τζιχαντιστές και στη Συρία.

”Ευρωπαίοι, το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει ξεκινήσει πόλεμο εναντίον σας όπως οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ προσπαθούν να σας κάνουν να πιστέψετε. Εσείς είστε που ξεκινήσατε τις επιθέσεις εναντίον μας.
Θα πληρώσετε το τίμημα όταν οι γιοι σας θα σταλούν από τις κυβερνήσεις σας να μας πολεμήσουν και θα γυρίσουν πίσω ανάπηροι, ακρωτηριασμένοι, σε φέρετρα ή νοητικά ανάπηροι. Θα πληρώσετε το τίμημα όταν θα φοβάστε να ταξιδέψετε σε άλλη χώρα, όποια και αν είναι αυτή.Θα πληρώσετε το τίμημα όταν θα περπατάτε στους δρόμους κοιτώντας δεξιά και αριστερά με το φόβο των μουσουλμάνων. Δεν θα νιώθετε ασφαλείς ούτε στο δωμάτιό σας. Θα πληρώσετε το τίμημα όταν θα ξεκινήσει η σταυροφορία αυτή και θα σας πολεμάμε στα σπίτια σας. Θέλουμε με τη βοήθεια του Αλλάχ,το Παρίσι πριν τη Ρώμη.”

“Προχώρα, προχώρα, χωρίς ποτέ να υποχωρείς.”

”Σήμερα μάθαμε ένα νέο. Τα αδέλφια μας στη Γαλλία πέτυχαν αυτήν την επίθεση στο Παρίσι. Είναι ένα πολύ καλό νέο για μας. Αυτή είναι απλώς η απάντηση στην επίθεσή σας. Εσείς είστε οι τρομοκράτες. Λέτε ψέματα σε βάρος μας μέσω των ΜΜΕ. Όταν έρχεστε σε μουσουλμανικές χώρες, εσείς είστε που βιάζετε. που κλέβετε, και που σκοτώνετε. Εμείς απλά αμυνόμαστε. Κουράγιο στα αδέλφια μας σε όλον τον κόσμο. Να κάνετε το ίδιο πράγμα. Να είστε έτοιμοι να τους πολεμήσετε. Κάθε μέρα στέλνουν τα αεροπλάνα τους και διαλύουν οικογένειες μουσουλμάνων, παιδιά. Και εσείς ζείτε ακόμη μαζί τους, δουλεύετε μαζί τους. Αυτό για σένα Φρανσουά Ολάντ. Νόμιζες ότι θα σωπάσουμε μετά το κακό που έκανες στους μουσουλμάνους; Νόμιζες ότι θα πας να κοιμηθείς φυσιολογικά στο σπίτι σου; Ούτε εσύ είσαι πλέον ασφαλής στη χώρα σου.Δεν είστε πλέον ασφαλείς στις χώρες σας. Μην ανησυχείτε. Θα έρθει. Αφού είστε εκεί θα έρθει στα σπίτια σας (η τιμωρία). Από τη στιγμή που είστε εδώ (στα ισλαμικά εδάφη), θα έρθει εκεί στα σπίτια σας. Αυτή είναι μόνο η αρχή.“

”Προχώρα, προχώρα, χωρίς ποτέ να υποχωρείς.”

”Είναι πολύ μεγάλο νέο αυτό που έκαναν τα αδέλφια μας στη Γαλλία. Μας ευχαριστεί πολύ αυτό που ακούσαμε ότι έκαναν. Απευθύνω αυτό το μήνυμα στο Φρανσουά Ολάντ. Σε είχαμε προειδοποιήσει και εσύ συνέχισες και επέτεινες τα χτυπήματα. Τα αεροπορικά χτυπήματα που σκότωσαν εκατοντάδες αθώες οικογένειες. Να ξέρετε ότι θα πάθετε χειρότερα από εκείνα της 11ης Σεπτέμβρη. Και η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά. Και ο Αλλάχ μας το υποσχέθηκε. Αδέλφια, να έχετε εμπιστοσύνη στον Αλλάχ και τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.”

Αποκλειστικά οι υπότιτλοι του Video μόνο στο The Diplomat

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση