GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βουλιάζει" η Τσέλσι, έχασε και από τη Στόουκ

Σταματημό δεν έχει ο κατήφορος της Τσέλσι. Παρόλο που βελτιώθηκαν και δεν άξιζαν τουλάχιστον να ηττηθούν, οι «μπλε» το έκαναν για μ...


Σταματημό δεν έχει ο κατήφορος της Τσέλσι.

Παρόλο που βελτιώθηκαν και δεν άξιζαν τουλάχιστον να ηττηθούν, οι «μπλε» το έκαναν για μια ακόμη φορά με αντίπαλο τη Στόουκ (1-0).

Με την ψυχολογία του νικητή -αλλά και την τύχη- να την έχει εγκαταλείψει, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (που την παρακολουθούσε από το Λονδίνο εξαιτίας της τιμωρίας του) συνέχισε την κατρακύλα.

Γιατί δεν είχε σημασία η υπεροχή της. Οι ευκαιρίες που έφτιαξε για να πάρει προβάδισμα. Σημασία στο ποδόσφαιρο έχουν τα γκολ. Και αυτό το πέτυχε -και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στο 53’- ο Αρναούτοβιτς.

Έτσι, η Τσέλσι βρέθηκε πάλι να κυνηγάει. Πάλι να αγχώνεται. Πάλι να καταριέται την τύχη της, όταν το σουτ του Πέδρο στο 67’ σταμάτησε στο δοκάρι. Και πάλι να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο, σημειώνοντας την έβδομη φετινή της ήττα.

Αυτή που την κρατά σε τεράστια απόσταση ακόμα και από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μα κυρίως την κρατά στη ντροπιαστική θέση του να βρίσκεται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση