GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο (ακρο)δεξιό κόμμα ετοιμάζουν Τζιτζικώστας, Μπαλτάκος και Βορίδης...

Τα σενάρια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας και ίδρυσης νέου (ακρο)δεξιού κόμματος (υπό την έννοια ότι θα απευθύνεται στον σκληρό πυρήνα τη...

Τα σενάρια διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας και ίδρυσης νέου (ακρο)δεξιού κόμματος (υπό την έννοια ότι θα απευθύνεται στον σκληρό πυρήνα της δεξιάς) που ήδη κυκλοφορούσαν στο παρασκήνιο, ζωντανεύουν πάλι από σήμερα.
Οι κ.  Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης δείχνουν το Βαγγέλη Μεϊμαράκη και εκείνος με τη σειρά του αφήνει να εννοηθεί ότι ο πρώτος δυναμίτισε τη διαδικασία. Ταυτόχρονα βουλευτές κυρίως του κλίματος Μεϊμαράκη ζητούν συνέδριο, με σκοπό την αλλαγή διαδικασίας κάτι που δε δέχονται όμως οι υπόλοιποι υποψήφιοι με πρώτο το Μητσοτάκη. Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης απέρριψαν άλλωστε τις προτάσεις Τζιτζικώστα- Γεωργιάδη για συνάντηση των τεσσάρων προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και προκρίνεται η σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Στο παρασκήνιο πραγματοποιούνται και εισηγήσεις κυρίως σαμαρικής προέλευσης στελεχών κυρίως προς τον κ.Τζιτζικώστα για ίδρυση νέου κόμματος. Ειδικότερα πρόκειται για στελέχη που ήταν στο στενό περιβάλλον Σαμαρά αλλά τα έχουν σπάσει με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, όπως ο Τάκης Μπαλτάκος που είχε καταλήξει μετά από επαφές με τους υποψήφιους στη στήριξη του περιφερειάρχη και ο πρώην πρόεδρος των λιανεμπόρων (ΣΕΛΠΕ) και πρώην άτυπος σύμβουλος του Σαμαρά Θεόδωρος Βάρδας που κάλεσε μέσω twitter Γεωργιάδη, Τζιτζικώστα, Μητσοτάκη να ιδρύσουν νέο κόμμα. Και ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος στο παρά πέντε των εκλογών ανακοίνωσε τη στήριξή του στον κύριο Τζιτζικώστα, επίσης εισηγείται επιμόνως στον Περιφερειάρχη, να φτιάξει δικό του κόμμα. Αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί, ωστόσο, αναμένεται το ενδεχόμενο αυτό να συζητηθεί απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση