GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάθος συναγερμός στο Παρίσι: Ποδοπατήθηκαν περαστικοί

Πανικός επικρατεί στο Παρίσι λίγες μόλις ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής. Δεδομένου ότι οι κάτοικοι της γαλλικής πρωτ...

Λάθος συναγερμός στο Παρίσι: Ποδοπατήθηκαν περαστικοί

Πανικός επικρατεί στο Παρίσι λίγες μόλις ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής.

Δεδομένου ότι οι κάτοικοι της γαλλικής πρωτεύουσας ζουν μέσα στο φόβο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επιμνημόσυνη δέηση, στην Παναγία των Παρισίων για τα θύματα της επίθεσης, ήχοι που ακούστηκαν σαν πυροβολισμοί, αναστάτωσαν το συγκεντρωμένο πλήθος, που άρχισε να τρέχει πανικόβλητο με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν κάποιοι από τους περαστικούς, οι οποίοι είχαν πέσει στο έδαφος για να προφυλαχθούν. 

Η ανταποκρίτρια του Mega επιβεβαίωσε, λίγο αργότερα, ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμό, μετέδιδε ωστόσο ότι ακούγονταν σειρήνες και η ίδια είχε βρει καταφύγιο σε ξενοδοχείο. 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, γινόταν γνωστό ότι ένα άτομο τραυματίστηκε από πυροβολισμούς στο 2ο διαμέρισμα της πόλης του Παρισιού, στην περιοχή Ρουί Σεντ Μάρτιν.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση