GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντζελίνα Τζολί: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ως μητέρα

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε στο περιοδικό ΟΚ!, με αφορμή τη νέα ταίνια «By the Sea», για τα παιδιά της, και το πόσο σημαντική θέση έχουν ...

Αντζελίνα Τζολί: Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ως μητέρα
Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε στο περιοδικό ΟΚ!, με αφορμή τη νέα ταίνια «By the Sea», για τα παιδιά της, και το πόσο σημαντική θέση έχουν στη προσωπική ζωή της και ότι η υποκριτική πλέον έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα.
Τα παιδιά αποτελούν μόνιμη πηγή κινητοποίησης
«Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθείς τα παιδιά να μεγαλώνουν και να αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους. Κάνουν όλο και περισσότερες ερωτήσεις. Η περιέργειά τους για τη ζωή είναι υπέροχη και είναι εξαιρετικό να είσαι μέρος αυτής της διαδικασίας. Χρειάζεται πολλή ενέργεια για να φροντίσεις μια μεγάλη οικογένεια. Προσπαθώ όμως καθημερινά να περνάω χρόνο με όλα μου τα παιδιά αλλά και με το καθένα ξεχωριστά, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο»
Πόσο διαφορετική είναι η ζωή σου ως μητέρα από την εποχή που ήσουν πιο αφοσιωμένη στην υποκριτική;
«Τα παιδιά αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας με τον Μπραντ, οπότε δεν ανησυχούμε για το πόσο συχνά εργαζόμαστε. Ο Μπραντ απολαμβάνει τους ρόλους του κι εγώ είμαι απόλυτα υποστηρικτική απέναντι του. Η υποκριτική δεν είναι τόσο σημαντική στη ζωή μου όσο ήταν κάποτε και είμαι τόσο ευτυχισμένη που μπορώ να περνάω τον χρόνο μου φροντίζοντας τα παιδιά μου. Δεν νιώθω ότι στερούμαι τίποτα, εκτός ίσως από ύπνο. (Γελάει.)»
Η ταινία «By the Sea» είναι ένα ρομαντικό δράμα που παρουσιάζει την ιστορία ενός ζευγαριού, της Βανέσα, μιας χορεύτριας, και του συγγραφέα συζύγου της, Ρόλαντ, που ταξιδεύουν στην Γαλλία για να αντιμετωπίσουν την κρίση στη σχέση τους. Τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας έχουν οι Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, οι οποίοι συνεργάζονται για δεύτερη φορά μαζί σε ίδιο έργο μετά από το «Mr & Mrs Smith».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση