GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πρώτη φορά τυρί σε ΑΤΜ!

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, με σεβασμό στην παράδοση και έχοντας την πρώτη ύλη αλλά και την τεχνογνωσία,  για άλλη μια φορά καινοτομεί κ...

Για πρώτη φορά τυρί σε ΑΤΜ!
Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, με σεβασμό στην παράδοση και έχοντας την πρώτη ύλη αλλά και την τεχνογνωσία,  για άλλη μια φορά καινοτομεί και φέρνει στην αγορά υψηλής ποιότητας λευκό αγελαδινό και κίτρινο ημίσκληρο τυρί.

Από το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Νοεμβρίου στα καταστήματα του ΘΕΣγάλα σε Λάρισα και Θεσσαλονική, οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται από τους Αυτόματους Πωλητές Προϊόντων, εκτός από το δημοφιλές πλέον γάλα κακάο θεςCHOCO, λευκό τυρί σε συσκευασίες: τάπερ  400γρ σε άλμη και 200γρ vacuum και κίτρινο ημίσκληρο τυρί σε κομμάτι 400γρ αλλά και σε φέτες (200γρ) ιδανικό για τόστ.

Τα νέα τυροκομικά προϊόντα του ΘΕΣγάλα γίνονται αποκλειστικά από το  φρέσκο, αγελαδινό, συνεταιριστικό γάλα ανώτερης ποιότητας των παραγωγών της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Με υπογραφή το μεράκι και την δέσμευση του Συνεταιρισμού για υψηλής ποιότητας προϊόντα, τόσο το λευκό όσο και το κίτρινο ημίσκληρο τυρί αποτελούν μια ευχάριστη γευστική έκπληξη. Είναι τυριά που φέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του φρέσκου γάλακτος και ωρίμασαν για να συνοδεύσουν την κάθε στιγμή, την κάθε ηλικία, την κάθε οικογένεια!

Το νέο Θες Λευκό Τυρί  παρασκευάζεται αποκλειστικά από 100% φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγεται από τις φάρμες των μελών του Συνεταιρισμού μας. Χαρακτηρίζεται από μεστή γεύση και συνοδεύει εξαιρετικά  ορεκτικά και σαλάτες.  Είναι επίσης κατάλληλο για μαγειρική, για πίτες και πολλούς ακόμα γευστικούς πειραματισμούς!
Το νέο Θες Ημίσκληρο Τυρί  παράγεται επίσης από φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα του Συνεταιρισμού μας και είναι τρίμηνης ωρίμανσης.  Έχει διακριτική γεύση και αποτελει ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο προϊόν για snack ή μεζεδάκια,  καθώς και για συνταγές που απαιτούν γευστικό λιωμένο τυρί. Κυκλοφορεί και σε πρακτική συσκευασία φέτες ιδανικό για σάντουιτς και τοστ.

Γευστικές Δοκιμές

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβερίου σε όλα τα καταστήματα του Συνεταιρισμού, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ,  θα γίνονται δωρεάν γευστικές δοκιμές, προκειμένου οι καταναλωτές να γνωρίσουν από κοντά την μοναδική ποιότητα και γεύση των τυριών «ΘΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση