GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΝΔ! Γιατί ο Βορίδης διάλεξε τον Τζιτζικώστα...

Τη στήριξη του στον Απόστολο Τζιτζικώστα στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης λίγες μόλις ημέρες πριν τις ...

Τη στήριξη του στον Απόστολο Τζιτζικώστα στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου. Η εξέλιξη αυτή, ως είναι αναμενόμενο, φαίνεται να έχει κάνει έξαλλο τον έτερο υποψήφιο, Άδωνη Γεωργιάδη ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Βορίδης επιχειρεί με τη στάση του να παίξει ένα παιχνίδι «ρυθμιστή». Συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν πως ο κ.Βορίδης σε συνάντηση που είχε με Βαγγέλη Μεϊμαράκη του ζήτησε την αντιπροεδρία της κόμματος με αντάλλαγμα φυσικά τη στήριξή του. Ο κ. Μεϊμαράκης αρνήθηκε και όπως φαίνεται ο κ.Βορίδης επέλεξε να στηρίξει τον βασικό, όπως φαίνεται αντίπαλο, που θα έχει να αντιμετωπίσει.
«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών. Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας. Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Και αυτό μάλιστα, παρά το γεγονός ότι τα ίδια επιχειρήματα με αυτά που διατύπωσε ο κ.Βορίδης περί ανάγκης να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρησιμοποιεί ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος και υπολόγιζε στην στήριξη του κομματικού και του φίλου. Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε απογοητευμένος από τη στάση του κ.Βορίδη σημειώνοντας πως «αν και κάποιοι έλεγαν πως ήμουν ο υπαρχηγός του Βορίδη τώρα αυτός έγινε υπαρχηγός του Τζιτζικώστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση