GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Τζόυς Ευείδη με νέο σύντροφο! Τι λέει η ίδια;

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε την Κυριακή στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη ιστορία...

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Τζόυς Ευείδη με νέο σύντροφο! Τι λέει η ίδια; Η Τζόυς Ευείδη μίλησε την Κυριακή στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ.

Η ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη ιστορία των γονιών της, τη γέννησή της στον Καναδά, αλλά αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της με ένα αρκετά νεότερο συνάδελφό της.

Για την υπηκοότητά της:

Την ελληνική υπηκοότητα δεν την έχω ούτε 10 χρόνια. Γεννήθηκα στον Καναδά. Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη Καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την Καναδική είχε Τουρκική επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κι όλας. Και λόγω του μπαμπά δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στο συνήγορο του πολίτη και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Για την προσωπική της ζωή:

Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θα μου πεις δεν θες να σου τύχει κάτι ωραίο; Φυσικά θέλω. Δεν θέλω να μου τύχει κάτι ίσα για να τραβιέμαι, δηλαδή να στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ καψούρες και στεναχώριες. Έναν απελπισμένο έρωτα. Θέλω ένα ευχάριστο, χωρίς τσίτες, χαλαρό έρωτα. Έρωτας, βέβαια, με αυτή την έννοια δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση