GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψέμματα της "Αυγής" για το Πολυτεχνείο...

Η ανάρτηση από την εφημερίδα Αυγή, που αποτελεί και το επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, στο twitter για την κατάθεση στεφάνου από τον...


Η ανάρτηση από την εφημερίδα Αυγή, που αποτελεί και το επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, στο twitter για την κατάθεση στεφάνου από τον Αλέξη Τσίπρα στο Πολυτεχνείο, με το σχόλιο πως επρόκειτο για τον πρώτο πρωθυπουργό που προέβη σε αυτή την κίνηση, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.
Επίσης ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης αντέδρασε αναρτώντας ένα βίντεο από τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου το 1981 με τον τότε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου (το ΠΑΣΟΚ είχε έλθει στην εξουσία μόλις δύο μήνες νωρίτερα) να καταθέτει στεφάνι.
Το επίμαχο μήνυμα διεγράφη, αλλά οι αντιδράσεις συνεχίζονται...

2 σχόλια

  1. Η Κυβερνηση κανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λαθος να μην απολυσει τους 15,000 υπεραριθμους και αχρηστους Δημ. Υπαλληλους οπως ειχε συμφωνηθη με την Τροικα, και αντ'' αυτου να περικοπτει μισθους και συνταξεις ακομα οταν ειναι "πεινας".

    Οι 15,000, λεει ο Εξυπνακιας σοφιστης-αεροστατο Βενιζελος

    (καυμο εχω να τον δω επι τεςλους καποτε να ΒΓΑΛΗ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. Ουτως η αλλως αυτα που λεει ειναι ανευ σημασιας μπλαμπλα),

    δεν θα κανουν καμια διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    *Εξαπάτησε το λαό ο Αλέξης ΞΕ-ΤΣΙΠΡΩΤΟΣ ! και ‘’ΕΚΛΕΨΕ’’ την ψήφο και την πολυθρόνα.
    Ν.Β
    Σε ποιο πολιτικό ‘’καφενέ’’ έμαθε τόσες απάτες και λέει τόσες ΨΕΥΤΙΕΣ?
    Μετά την πολιτική και ανθελληνική ΑΠΑΤΗ του Καραμανλή και τη χρεοκοπία της οικονομίας, ένας άλλος ‘’απρόσμενος’’ και χωρίς ..φώτα πολιτικάντης ξεπήδησε από το μόνιμο σκοτάδι της ‘’αριστερής’’ δεξαμενής του ‘’πεσμένου και ιδεολογικά τείχους’’ της ντροπής και της απανθρωπιάς.
    *Ο μικρός και άεργος Αλέξης, ο σύγχρονος ‘’Λόρδος Βύρων’’ της ψεύτικης φιλελληνικής ‘’αριστεράς’’ και αγγλικής σκοπιμότητας, ο ψυχογιός της Χούντας και της διαπλοκής, ξεπήδησε μέσα από τον ‘’ χουντικό και συμβιβασμένο πατρικό πλουτισμό’’ να ..σώσει τον εαυτόν του από την μοναξιά και τους έλληνες από την καπιταλιστική δυστυχία.
    *Πήγε και στην Αμερική ο Αλέξης και θα γελάνε ακόμη όλοι οι παρευρισκόμενοι, τόσο για την αγραμματοσύνη του, την πολιτική του ‘’ένδεια’’, όσο και την αποτυχημένη προστυχιά του να ‘’παρουσιάσει’’ την Ελλάδα και τους έλληνες, σαν τον..παράδεισο για επενδύσεις ΓΙΑ ..ΑΝΟΗΤΟΥΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    Νόμισε ο ‘’βλαχοδήμαρχος’’ ότι, συμβαίνει στου..’’χουριό μας’’ δεν το μαθαίνουν οι ξένοι.
    Έτσι απέφυγε και απέκρυψε να τους πεί ότι:
    *Διέλυσε την Ελλάδα ο Αλέξης, για να κάνει πρόεδρο τον Πάκη, Πρόεδρο της Βουλής τη Ζωή και υπουργό άμυνας τον καΜένο εντελώς,
    *ισοπέδωσε κάθε προοδευτική ιδεολογική διαφορά και ‘’ταύτισε’’ τους αγώνες της εθνικής αντίστασης να μοιάζουν με αναρχικές καταλήψεις και καταστροφές των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων,.
    * *Όπως απεδείχθη, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί ‘’συνδιαλέγονται’’ από κοινού για το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ‘’αριστεράς’’ ενθυμούμενοι ο καθένας χωριστά τα όσα υποσχόταν και ‘’έταζε’’ ο Αλέξης στον λαό μέχρι να τον εξαπατήσει και να του κλέψει την ψήφο.
    *Ενας κοινός ψεύτης και συκοφάντης είναι ο Αλέξης , όπως είναι και συνεργάτης του ακροδεξιός καΜένος εντελώς.
    Ένας μικρός κοινός πολιτικός απατεώνας, αγράμματος , αστοιχείωτος, αντιδημοκράτης, γνήσιο ‘’μαμμόθρεφτο’’ της χουντοκληρονομιάς των προσκυνημένων παπαδοεγκάθετων του Παπαδόπουλου και των..’’ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΤΑΤΩΝ’’ Αλαβάνων, ‘’αριστερών και αυτών’’ όπως μας έλεγαν.
    *Απέδειξαν , επί ΟΚΤΩ μήνες την αυθύπαρκτη ανικανότητά τους , την σπατάλη τους και την επικίνδυνη ‘’επένδυση’’ να παραμείνουν στην εξουσία σαν άλλοι ..Καλλιγούλες.
    *Αλήθεια, υπάρχει κανείς που έχει εμπιστοσύνη στους ‘’αντιμνημονιακούς ’’ συναδέλφους – ομοϊδεάτες του Αντώνη?
    *Η κατάντια των τραπεζών είναι ΔΕΙΓΜΑ γραφής του ειδικού βάρους των ακροδεξιο-αριστερών.
    *Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το ιταλικό περιοδικό «Panorama», το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή».
    *Σχολιάζοντας, δε, τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού επί οκτώ μήνες και την εξαπάτηση και παραπληροφόρηση του λαού , υπογραμμίζει πως «ο εμπρηστής Τσίπρας έμεινε μόνο στα λόγια. Σε δύο μήνες είχε υποσχεθεί τόσα πολλά, κράτησε λίγα και πήρε ακόμη λιγότερα. Αλίμονο στο λαό της Ελλάδας που ψήφισε τέτοιους ‘’αριστερούς’’ συγκυβερνήτες με τους ακροδεξιούς».
    Σήμερα , προκαλεί ΠΑΛΙ ! υποσχόμενος ..αξιοπρέπεια και επενδύσεις χωρίς ..μνημόνια..τρόϊκες .
    Μιλάει για ψήφο εμπιστοσύνης του 17% των Ελλήνων όσων ‘’έκλεισαν’’ τα μάτια και όσων του άνοιξαν τις… παλάμες.
    Είναι άραγε τόσο ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ και ‘’αριστερός’’ που παίζει με τον πόνο εκατομμυρίων ανέργων και ημιθανών συνταξιούχων και μιλά για δικαίωση του ‘’έντιμου’’ ..αγώνα που έδωσε, αφού ο ίδιος τουλάχιστον , ΟΥΤΕ κατάλαβε που ήταν ! ΟΥΤΕ και ήξερε τι του έλεγαν.
    ‘Ενας ανόητος ‘’θεατρίνος’,’ μάζεψε δίπλα του μέχρι και τους καΜένους εντελώς …Χαϊκάληδες και συγγενείς ‘’καΜένους’’ φασίστες.
    ΥΓ
    Κι όμως, ισχυρίζεται ότι τον..ψηφίσαμε να μας εξαφανίσει από την Ελλάδα, ώστε να έλθουν οι ‘’φίλοι’’ του και να μας αγοράσουν ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση