GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ουαὶ ὑμῖν ὑποκριταί"

Το Κίνημα της Χριστιανικής Δημοκρατίας έχει έμπρακτα αντιταχθεί στη μνημονιακή πολιτική που εκβιαστικά επιβάλλουν οι εταίροι- δανειστές κ...

Το Κίνημα της Χριστιανικής Δημοκρατίας έχει έμπρακτα αντιταχθεί στη μνημονιακή πολιτική που εκβιαστικά επιβάλλουν οι εταίροι- δανειστές και έχει οδηγήσει στην καταστροφή του κοινωνικού κράτους και στη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Για το λόγο αυτό στηρίζει και συμμετέχει στην αυριανή κινητοποίηση.
Όπως το Η’ Συνέδριο του Κινήματος της ΧΔ (31.10. και 1.11./2015) διακήρυξε στην πολιτική του απόφαση, «Η διεθνής ολιγαρχία έχει επιβάλει την παραπλανητική χρήση του όρου «μεταρρυθμίσεις» για να καλύψει με αυτόν την πλήρη απορρύθμιση, το ξήλωμα κάθε δημοκρατικού φραγμού στην ασυδοσία του μεγάλου Κεφαλαίου.»
Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε, ότι με τη στάση τους στο Δημοψήφισμα της 5ηςΙουλίου, οι διοργανώτριες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, τάχθηκαν υπέρ του «ΝΑΙ», φανερά η πρώτη και σιωπηρά η δεύτερη. Έτσι, έχουν ήδη επισήμως επιδοκιμάσει την πολιτική εναντίον της οποίας εμφανίζονται ότι κινητοποιούνται. Επίσης, η άκυρη ψήφος του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ λειτούργησε αντικειμενικά υπέρ του «ΝΑΙ». Παράλληλα, αποτελεί εμπαιγμό ο ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται ότι συμμετέχει ως κόμμα σε μία κινητοποίηση που στρέφεται κατά της πολιτικής που ο ίδιος έχει ψηφίσει ως κοινοβουλευτική ομάδα και εφαρμόζει ως Κυβέρνηση.
Δεν μπορούμε παρά να επαναλάβουμε την ευαγγελική ρήση, που είναι επίκαιρη, διότι την είχαν αναγράψει σε πανό οι διαδηλωτές του φοιτητικού κινήματος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973: «Ουαί υμίν υποκριταί».
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση