GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας και Λεβέντης αλλάζουν μαζί τη χώρα

Πολύ κοντά βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, αφού μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει χημεία. Ο ...

Πολύ κοντά βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, αφού μεταξύ των δυο ανδρών υπάρχει χημεία. Ο Αλέξης Τσίπρας συζητάει από το τηλέφωνο με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνομιλίες με τον Νίκο Αλέφαντο και την Ελένη Λουκά.
Ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, αν και δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη.
Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι τρομερός ψεύτης και εξαπατά τους πάντες.
«Έχω κι ένα όνομα στην κοινωνία και δεν σκοπεύω να το χαλάσω εξαιτίας του Τσίπρα» είπε ο Βασίλης Λεβέντης.
Για να αναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να τηρήσει τα όσα θα συμφωνήσουν, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως σκοπεύει να συμφωνήσει με τον Τσίπρα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που θέλει ο ίδιος.
«Έχω παρατηρήσει πως ο Τσίπρας κάνει τα ακριβώς αντίθετα από όσα λέει, οπότε, αν συμφωνήσει στα αντίθετα από αυτά που θέλω, θα κάνει τα αντίθετα, δηλαδή αυτά που θέλω πραγματικά» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, εκπλήσσοντας τους πάντες με την πυρηνική του σκέψη.
Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως δεν θέλει να γίνει τσόντα σαν τον Πάνο Καμμένο, και έχει δίκιο, γιατί τον Καμμένο τον φαντάζεσαι σε ερασιτεχνική τσόντα να φιστικώνει μια νταρντάνα κρεβατογεμίστρα -αφού, βέβαια, έχει πρώτα γονατίσει τρία ταψιά γεμιστά-, ενώ του Λεβέντη δεν του πάει η τσόντα γιατί είναι ραμολί και ντεκαβλέ.
Η πιθανή συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Λεβέντη έχει γεμίσει ενθουσιασμό τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό ακριβώς ονειρεύονταν όταν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: να συνεργαστεί ο Τσίπρας με τον Λεβέντη.
(Αυτή η ιστορία με τον Τσίπρα πρωθυπουργό και την Πρώτη φορά Αριστερά κυβέρνηση, όσο πάει, γίνεται όλο και καλύτερη. Τύφλα να έχουν οι Μόντι Πάιθον))
pitsirikos.net

2 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΜΑΦΊΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΆΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ;;;;;

    Ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Τρίκαλα – Πανελευσινιακός - Χανιά Χρήστος Γιαλιάς τόλμησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους περί μηνύσεων....

    Σε ποιο κακουργιοδικείο για διακεκριμένη κατοχή όπλων προς εξοπλισμό εγκληματικών οργανώσεων ήταν κατηγορούμενος την προηγούμενη εβδομάδα;...Ποια απόφαση εξεδόθη;

    Τι είδους βαρύς οπλισμός ήταν αυτός που βρέθηκε στις αποθήκες του;

    Για ποια κακουργηματική κατηγορία ήταν κατηγορούμενος στα Γιάννενα και σε ποιόν ανακριτή απολογήθηκε;

    Τι συνέβη πέρυσι στο παιχνίδι Παναργειακός – Πανελευσινιακός;

    Σε πόσους παίκτες του Παναργειακού ήταν μάνατζερ οι Τσιμπανάκος, Κολοβός;

    Σε πόσους παίκτες του Πανελευσινιακού ήταν μάνατζερ οι Τσιμπανάκος, Κολοβός;

    Τι δουλειά είχε ο Μπεκάκος στο Άργος σε κείνο το παιχνίδι;

    Τι σχέση έχει με τον Κολοβό και πόσους παίκτες είχε ο Κολοβός πέρυσι στον Πανελευσινιακό και στον Παναργειακό;
    Πόσους παίκτες έχει ο μάνατζερ Κολοβός στα Χανιά;

    Τι είπε ο Κολοβός στον Πρόεδρο της Αναγέννησης Καρδίτσας όταν τον συνάντησε στα αποδυτήρια του παιχνιδιού Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας;

    Για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί ο Κολοβός;

    Τι σχέση έχει ο Κολοβός με τον προπονητή των Χανίων (ΠΡΏΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ Γράφα) και για πόσα χρόνια;

    Επειδή όλα αυτά έχουν άμεση σχέση και με τον Σιδηρόπουλο και με τον Ντότση και με τα άλλα καλά παιδιά που κατηγορούνται στο πόρισμα Παπανδρέου και η δίκη πρόκειται να γίνει τον Μάρτιο του 2016, να προσέχουν τι λένε και να πληροφορούν τον κόσμο ότι λευκό ποινικό μητρώο έχει ακόμη και κείνος που κατηγορείται για τα σοβαρότερα κακουργήματα μέχρι να καταδικαστεί αμετακλήτως.....

    Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπό τον κ. Παπαλάκη θα επιτρέψου τέτοιους ιδιοκτήτες να έχουν ΠΑΕ;; Αρκετά έχει τραβήξει το ποδόσφαιρο.

    Όσον αφορά τα περί μηνύσεων, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!


    Υ.Γ.1: Ο Μάκης Σιδηρόπουλος τι δουλειά είχε να συναντήσει ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία πριν 10 μέρες!!!!!

    Υ.Γ.2: Ο Δήμαρχος Άργους κ. Δημήτρης Καμπόσος και ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι έτοιμοι να μιλήσουν εκεί που πρέπει.

    Υ.Γ.3: Πρόεδροι ΠΑΕ στο ποδόσφαιρο και ειδικά στη Football League είτε η ομάδα τους παίζει εντός είτε εκτός έδρας ΔΕΝ συνοδεύονται από καμιά τριανταριά φουσκωτούς... Αυτό το κάνει μόνο ο κ. Γιαλιάς;;;; όχι μόνο τώρα αλλά πολλά χρόνια.... Μπορεί να μας πει ποιους φοβάται και γιατί;;;;; ΑΑΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ ΚΑΙ ΞΈΠΛΥΜΑ!!!!

    ΠΙΆΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΦΊΑ...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα αυγά ρε 29 Νοε 2015, 7:59:00 μ.μ. !!!!! αυτό το ΞΈΡΕΙ όλος ο Ελληνικός Λάος....Άλλο είναι το μέγα θέμα του λάου θα περάσει ο ΘΡΥΛΟΣ την Άρσεναλ να πάει στους 16 του Champions League ;;; ..

    Η μεγάλη πλάκα θα είναι δούνε παππούδες Χριστιανότζιχαντιστες δεν θα έχει ΠΛΆΚΑ ;;;σου λέει ο πάππους ρε πούστηδες είμαι 67 ετών άντε και πάω στα 77 ετών ...για δέκα χρόνια θα με έχεις στην πείνα; σου κάνω ένα ΝΤΟΥ και πάω και στο παράδεισο , αν δεν με θέλει ο Χριστός θα με θέλει ο Μωάμεθ εγώ θα πάω στο παράδεισο πάντως....άκου 10.000 ευρώ τον μήνα οι βουλευτές και με 100 υπονόμους και εγώ 384 ευρώ;;; ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση