GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελευταίος ασπασμός στο Γιώργο Ξυλούρη

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι πιστοί του ακροατές αποχαιρετούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Χαλανδρίου τον 55χρονο Γιώργο ...

Τελευταίος ασπασμός στο Γιώργο Ξυλούρη

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι πιστοί του ακροατές αποχαιρετούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Χαλανδρίου τον 55χρονο Γιώργο Ξυλούρη, το γιο του αείμνηστου Νίκου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με Ι.Χ.

«Βιώνω τη μουσική σε όλη την ένταση και το μεγαλείο της και βλέπω τον πλούτο που έχουμε στην Ελλάδα και τον πυρήνα που υπάρχει στην Κρήτη. Κυρίως, όμως, παρατηρώ τον ευτελή τρόπο που ασχολούμαστε με αυτόν τον πλούτο και πόσο πεταμένο τον έχουμε στα σκουπίδια και κλεισμένο στο συρτάρι». Αυτά έλεγε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιώργος Ξυλούρης μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε στην Πανεπιστημίου το ιστορικό δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης», ενώ έκανε και την εκπομπή «Αόρατος Θίασος» στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτισε ο σταθμός το Γιώργο Ξυλούρη: «Γιώργη μας σ’ αυτό το πρώτο κείμενο και με το ξαφνικό χτύπημα του φευγιού σου που να βρεθούν τα λόγια; Μόλις χτες θρηνούσαμε τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη που έφυγε πρόωρα από κοντά μας και τώρα έφυγες κι εσύ! Σύντεκνε... πως θα το νταγιαντίσουμε; Καλό ταξίδι Γιώργη μας...καλό ταξίδι.....»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση