GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γλίτωσε από θαύμα ηλικιωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης

Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια ένας ηλικιωμένος ,πριν από λίγη ώρα, στο κέντρο του Ηρακλείου. Σε θανατηφόρο ατύχημα θα εξελισσόταν η πτώση...

Γλίτωσε από θαύμα ηλικιωμένος στο Ηράκλειο Κρήτης

Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια ένας ηλικιωμένος ,πριν από λίγη ώρα, στο κέντρο του Ηρακλείου. Σε θανατηφόρο ατύχημα θα εξελισσόταν η πτώση του ηλικιωμένου άνδρα που κινούνταν στην Πλατεία Ελευθερίας. Σύμφωνα με περιγραφές, ο ηλικιωμένος έχασε την ισορροπία του και σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να καταλήξει καταμεσής του δρόμου. Για καλή του τύχη, ο οδηγός που διέσχιζε εκείνη τη στιγμή το δρόμο πρόλαβε και ακινητοποίησε σε απόσταση αναπνοής από τον ηλικιωμένο το όχημά του.

Στο σημείο, προσέτρεξαν κάτοικοι που βρίσκονταν στην εγγύτερη περιοχή προκειμένου να βοηθήσουν τόσο τον άτυχο ηλικιωμένο όσο και να διευκολύνουν την κυκλοφορία των διερχόμενων οδηγών.

Ο ηλικιωμένος άνδρας- μεταξύ άλλων- φαίνεται πως είχε άγιο, εφόσον την ίδια στιγμή μια ομάδα των Πεζών Περιπολιών που περνούσε από το σημείο τον περιμάζεψε και του παρείσχε τις πρώτες βοήθειες, χρησιμοποιώντας το φαρμακείο που έχει μαζί  της για παν ενδεχόμενο.

Η κατάσταση του άνδρα δεν κρίνεται κρίσιμη, δεδομένου ότι δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο ο ηλικιωμένος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση