GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιμ Καρντάσιαν: "Δεν αγαπώ ούτε μία στιγμή της εγκυμοσύνης"

H Κιμ Καρντάσιαν στο τέλος του χρόνου περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, τη στιγμή που θα πάρει στην αγκαλιά της το γιο τη...

Κιμ Καρντάσιαν:
H Κιμ Καρντάσιαν στο τέλος του χρόνου περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, τη στιγμή που θα πάρει στην αγκαλιά της το γιο της και θα ολοκληρωθεί η όχι και τόσο ευχάριστη εγκυμοσύνη της.
«Ήταν δύσκολο να καταφέρω να μείνω έγκυος ξανά» παραδέχεται για τη διαδικασία που αυτή τη φορά ήταν αγώνας για εκείνη.
Μάλιστα η 35άχρονη reality star του KeepingUp with the Kardashians, μιλώντας στο People, ομολογεί με ειλικρίνεια πως η εγκυμοσύνη ήταν μια επώδυνη εμπειρία για εκείνη. Μετά, όμως, από μια δύσκολη χρονιά, τα καλύτερα έρχονται, καθώς πια ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Κάνιε Γουέστ και η 2 ετών Νορθ σε λίγες μέρες θα αποκτήσει αδελφάκι.
Πώς νιώθεις λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό σου;
Για κάποιες γυναίκες η διαδικασία της εγκυμοσύνης είναι ευτυχία. Νιώθουν σέξι, δραστήριες, γεμάτες ενέργεια. Εγώ δυστυχώς νιώθω το ακριβώς αντίθετο. Το βρίσκω μια εμπειρία που δεν μου είναι καθόλου ευχάριστη και θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής γι' αυτό. Θυμάμαι ότι η Κόρτνεϊ έλεγε πόσο πολύ το απολάμβανε, ενώ εγώ δεν αγαπώ ούτε μια στιγμή της εγκυμοσύνης. Αλλά δεν πειράζει. Ξέρω όμως πως ένα εκατομμύριο τοις εκατό αξίζει να περνάς και δυσάρεστα για αυτό που θα συμβεί μετά!
Έχετε επιλέξει με τον Κάνιε όνομα για το μωρό;
Όχι, δεν έχουμε. Ήταν το τελευταία πράγμα που κάναμε και με τη Νορθ. Δεν τη φωνάζαμε με συγκεκριμένο όνομα την πρώτη εβδομάδα που γεννήθηκε. Νιώθω, λοιπόν, πως απλά θα μας έρθει το σωστό όνομα. Όταν ρωτάω τη North «πώς λες να ονομάσουμε το μικρό αδελφούλη σου;», μου απαντά «μικρό αδελφούλη»!
Με τι είδους ρούχα νιώθεις πιο άνετα σε αυτή την εγκυμοσύνη;
Αυτή τη φορά είμαι πιο άνετη όταν φορώ πιο στενά ρούχα. Πάντα φοράω πιο μακριά πανωφόρια για να καλύψω τα χέρια, τον ποπό και τη μέση μου, που είναι πιο ζουμερά, αλλά η κοιλιά είναι το σημείο που ποτέ δεν κρύβω. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη διάλεγα πιο φαρδιά κομμάτια και ρούχα με λίγο babydoll χαρακτήρα, αλλά νομίζω πως δεν δούλεψε αυτό.
Ο νέος σύντροφος της μητέρας σου (σ.σ. Κρις Τζένερ), ο Κόρεϊ Γκαμπλ, έχει γίνει πλέον μέλος της οικογένειας. Πώς νιώθεις για αυτό;
Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και χαίρομαι πολύ που βλέπω τη μαμά μου ευτυχισμένη. Πέρασε έναν πολύ δύσκολο χρόνο και είναι αναζωογονητικό να τη βλέπω πλέον να περνά καλά.
Πώς είναι η σχέση σου με την Κέιτλιν (σ.σ. παλαιότερα γνωστή ως Μπρους) Τζένερ;
Είναι ένα ταξίδι. Από τη μετάβασή του από άντρα σε γυναίκα διανύουμε σταθερά μια περίοδο προσαρμογής, αλλά όσο ο καιρός περνά, η οικογένειά μας δυναμώνει και ο ένας κατανοεί καλύτερα τον άλλον. Η επικοινωνία μας είναι καλύτερη. Το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα με κάνει αληθινά χαρούμενη.
Η Κόρτνεϊ έζησε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό από τον επί χρόνια σύντροφό της, Σκοτ Ντισίκ, και στη συνέχεια εκείνος μπήκε σε διαδικασία απεξάρτησης. Πώς είναι όλοι τώρα;
Έχει ξαναγίνει ο ίδιος «κύκλος» με τους δυο τους, είχαν ξανά τα ίδια θέματα, εδώ και δέκα χρόνια. Τελικά, η Κόρτνεϊ αποφάσισε να σκεφτεί τον εαυτό της και να κάνει κάτι. Θαυμάζω το γεγονός πως θέλησε να πάρει τις σωστές αποφάσεις, αγαπώ να παρακολουθώ τη διαδρομή της ζωής της. Είναι δύσκολο όλο αυτό για την Κόρτνεϊ, αλλά κάνει καλό στην οικογένεια. Αγαπάμε τον Σκοτ και χαιρόμαστε που του παρέχεται βοήθεια. Όταν τον συναντάμε, θυμίζει τον παλιό του εαυτό. Είναι πολύ νωρίς για να πω κάτι ακόμα και δεν θέλω, αλλά θα είμαστε πάντα εκεί για αυτόν και ελπίζουμε για το καλύτερο.
Η οικογένειά σου ενώθηκε για να υποστηρίξει τον Λαμάρ Οντόμ μετά τη νοσηλεία του τον περασμένο Οκτώβριο
Όταν συνέβη αυτό με την υγεία του Λαμάρ, υπήρξε μια φήμη πως τρέξαμε στο νοσοκομείο με κάμερες. Αυτό ήταν γελοιότητα. Στην πραγματικότητα, έχουμε πολλές ιδιωτικές στιγμές. Και ο Λαμάρ (σ.σ. νομικά είναι ακόμα παντρεμένος με την αδελφή της Κιμ, Κλόε) θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μας. Κάθε φορά που κάποιος από εμάς περνάει δύσκολα, είμαστε ενωμένοι και γινόμαστε ο καλύτερος μηχανισμός υποστήριξης στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση