GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η υποκρισία της Εύας Καϊλή...

‎ Μιχάλης Καρχιμάκης ‎  H ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ -ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 18-11-2015 ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ? ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ...

Μιχάλης Καρχιμάκης‎ 
H ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ -ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΙΣ 18-11-2015 ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ?
ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΜΕ 44% ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?
ΚΑΙΛΗ ΝΩΡΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.
ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟ 2011..
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΝΕΙ.
ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΛΛΟΥ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ!.
ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ!
ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥΣ,
ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.


Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλο πρωθυπουργό ζητά η Ευ.Καϊλή
Επιστολή κατέθεσε στον πρωθυπουργό η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α΄Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή, λέγοντας ότι αν επιμείνει η κυβέρνηση στη διεξαγωγή…
NEWS.IN.GR

1 σχόλιο

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ…?
    ==============================
    Ν Βράχος
    »ΚΤΥΠΗΣΕ» πισώπλατα ως συνήθως, όταν η Ελλάδα άρχισε να συνέρχεται και να ελπίζει. Είδε ότι έχανε τη μεγάλη ευκαιρία της παράνομης εξουσίας.

    ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της προδοσίας και διάλυσης,της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου,
    όπως επίσης και της καταστροφής της Ελλάδας, αφού όλοι ξέρουμε, ότι το 2010 ήταν χρόνια αγώνων, αγωνίας και μεγίστων δημοσιονομικών επιτυχιών, του προγράμματος Παπανδρέου.

    *Άρα όλοι γνωρίζουν, ότι αν αυτός δεν πρόδιδε και δεν διέλυε την κυβέρνηση του 44%, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει να επιτύχει στο πρόγραμμά της.

    *Αποκάλυψε με την πράξη του αυτή , τις βρόμικες σχέσεις και ‘’φιλίες’’ με όλη την αντιπολίτευση, η οποία βλέποντας και ξέροντας τον ρόλο Βενιζέλου, κατάλαβε ότι θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση, όπως και έγινε.

    ΣΧΟΛΙΟ: Το τι μπορεί να προσφέρει,η κα Καϊλή, εκτός από αυτό που ‘’φαίνεται’’, είναι ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι τώρα σε όλους μας, κρίνοντας από την προσφορά της στην πολιτική της διαδρομή.
    Τώρα , το να μας υπενθυμίζει την άθλια και βρωμόστομη συμπεριφορά της και συμμετοχή της για την ανατροπή της κυβέρνησης του 44% και μάλιστα ΕΚΕΙΝΕΣ τις ώρες, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση .

    Όμοιος ..ομοίω , θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση