GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΤΕΡ για την απεργία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν αγωνιστικά και δυναμικά στην παν...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν αγωνιστικά και δυναμικά στην πανελλαδική 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ, για αύριο Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015, από τις 6πμ.
Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας μαζί με ολόκληρη την εργατική τάξη στεκόμαστε απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές που φορτώνουν στις πλάτες του Λαού - των εργαζόμενων, των ανέργων και των υποαπασχολούμενων, των αγροτών και των φοιτητών - όλα τα βάρη που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις των ευρωμονόδρομων και των επιλογών της πτωχοποίησης του Λαού μας για να πλουτίζουν οι γνωστοί μεγαλοσχήμονες του συστήματος.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε αρραγή συμπόρευση με τους αγρότες, τους φοιτητές και τους ανέργους να ανατρέψουμε την πολιτική των μνημονίων και της λιτότητας.
Οι εργαζόμενοι δεν δημιούργησαν κανένα χρέος. Δεν θα πληρώσουν για τα υπερκέρδη των κρατούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση