GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γερμανική πρεσβεία συνεχίζει να μοιράζει βραβεία σε Έλληνες δημοσιογράφους. Στην κριτική επιτροπή και ο πρόεδρος του ΑΠΕ!

Στον δημοσιογράφο Κώστα Κουκουμάκα απονέμεται -στη διάρκεια εκδήλωσης που θα γίνει τις επόμενες ημέρες-  το δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη...

Στον δημοσιογράφο Κώστα Κουκουμάκα απονέμεται -στη διάρκεια εκδήλωσης που θα γίνει τις επόμενες ημέρες-  το δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου 2015», από την πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, για «την άριστη δημοσιογραφική έρευνά του και την ενδιαφέρουσα αρθρογραφία του».
Ο Κώστας Κουκουμάκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 και είναι απόφοιτος του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2008 έχει εργαστεί για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το περιοδικό ΚΑΠΑ της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας VICE.COM. Από το 2013 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα, Πέτερ Σοφ, ο πρέσβης Δημήτρης Λούνδρας, μέλος της οικογένειας Βλάχου, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της επιστημονικής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ανάμεσά τους ο Μιχάλης Ψύλος, Πρόεδρος – Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου» καθιερώθηκε το 2003 από την πρεσβεία της Γερμανίας και απονέμεται ανά διετία για εξαιρετικές επιδόσεις στους τομείς της ειδησεογραφικής κάλυψης και του σχολιασμού ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους 2.000 Ευρώ, ένα ταξίδι στη Γερμανία με πρόσκληση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και δωρεάν διετή πρόσβαση στις υπηρεσίες του πρακτορείου ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η τελετής απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση