GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόνι Ντεπ: Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου...

Ο Τζόνι Ντέπ, αποκάλυψε ότι η χειρότερη περίοδος της ζωής του ήταν όταν η κόρη του Λίλι Ρόουζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Great Ormond S...

Τζόνι Ντεπ: Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου...
Ο Τζόνι Ντέπ, αποκάλυψε ότι η χειρότερη περίοδος της ζωής του ήταν όταν η κόρη του Λίλι Ρόουζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Great Ormond Street το 2007.
Η Λιλί, κόρη του διάσημου ηθοποιού από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βανέσα Παράντις, είναι τώρα 16 χρονών και είχε νοσηλευτεί για 9 ημέρες λόγω νεφρικής ανεπάρκειας που προκλήθηκε από μόλυνση του βακτηρίου, E. Coli. Το ίδιο χρονικό διάστημα ο Τζόνι Ντέπ, βρισκόταν στα κινηματογραφικά στούντιο, όπου διεξήγαγε γυρίσματα για τις ανάγκες μιας ταινίας.
Μιλώντας στον Γράχαμ Νόρτον για την πρόσφατη επίσκεψή του στο παιδικό νοσοκομείο ντυμένος ως Τζάκ Σπάροου, ο Ντεπ είπε: «Για εμένα τα παιδιά είναι ένα δώρο. Tα παιδιά ακόμα και στις πιο κρίσιμες καταστάσεις είναι τόσο θαρραλέα που ένα χαμόγελό τους  σημαίνει τα πάντα στον κόσμο για εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση