GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ ...ΞΥΠΝΗΣΕ; Αντικαταστάθηκε (για το θέμα Πανούση) ο Νικολόπουλος και διαμαρτύρεται!

Αντικαταστάθηκε αιφνιδιαστικά από τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος...

Αντικαταστάθηκε αιφνιδιαστικά από τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος με απόφαση των ΑΝΕΛ οι οποίοι όρισαν στη θέση του τον βουλευτή Βασίλη Κόκκαλη. Στην εν λόγω επιτροπή αναμένεται να καταθέσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Γιάννης Πανούσης, σχετικά με τις καταγγελίες στις οποίες προέβη περί σχέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς».
Ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός με βαρύτατες αιχμές κατά της κυβέρνησης και διερωτήθηκε μάλιστα τι εξυπηρετεί η αντικατάστασή του. «Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί αντικαταστάθηκα από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ κατά την χτεσινή συνεδρίαση - ζήτησα να διαλευκανθούν οι καταγγελίες Πανούση. Η αλήθεια σώζει. Πρέπει όλα τα ντοκουμέντα να δουν το φως της δημοσιότητας» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος και συμπλήρωσε ότι πρέπει να απαντήσουν ο κ. Πανούσης και ο κ. Ρουμπάτης εάν ήσαν και αυτοί λειτουργοί του «βαθέος κράτους» ή εάν έχουμε να κάνουμε με απλά συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της «δημόσιας ζωής».
«Ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δηλώνω ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα βάλουμε πλάτη, ώστε ο Πρωθυπουργός να τα καταφέρει να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, όπως άλλωστε απαιτεί και ο Ελληνικός λαός» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος ο οποίος με μεγάλη καθυστέρηση -και αφού έμεινε εκτός κυβερνητικού νυμφώνος-  δείχνει πλέον ότι αλλάζει γραμμή... .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση