GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του σέξι Κρητικού Στάθη Στιβακτάκη για όσα λέγονται

Ο Στάθης Στιβακτάκης μιλάει για πρώτη φορά στο "ΕΓΩ! Weekly" μετά τα σχόλια που δέχτηκε η εμφάνισή του στο «ΟΛΑ». «Το χωριό μ...

Το ξέσπασμα του σέξι Κρητικού Στάθη Στιβακτάκη για όσα λέγονται Ο Στάθης Στιβακτάκης μιλάει για πρώτη φορά στο "ΕΓΩ! Weekly" μετά τα σχόλια που δέχτηκε η εμφάνισή του στο «ΟΛΑ».

«Το χωριό μου είναι ο τόπος μου, η ζωή μου. Οι δικοί μου άνθρωποι. Τα Βορίζα είναι ένας ένδοξος τόπος, με ιστορία και όμορφους ανθρώπους. Ξεχωριστούς. Με τιμή. Δεν τα αφήνεις εύκολα αυτά» ξεκαθάρισε ο γοητευτικός Κρητικός.

Και συμπλήρωσε:

«Εγώ είμαι αλλιώς μαθημένος. Μένω στο χωριό γιατί το διάλεξα. Γιατί μου αρέσει όσο δύσκολη και να είναι η ζωή. Για μένα είναι τιμή το να ζω στα Βορίζα, όπως και το να είμαι αγρότης».

Ακόμα, ανέφερε:

«Δεν το έχω σκεφτεί και είναι πολύ μακριά από αυτά που θέλω στη ζωή μου. Και κυρίως δεν ήρθα γι΄αυτό στη συγκέντρωση. Ούτε καν την φωτογραφία που ξεκίνησε τον χαμό δεν επεδίωξα. Και το ότι ασχολούνται με εμένα τόσο πολύ, δεν μπορώ να σου πω ότι μου είναι ευχάριστο. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο να βγω στην τηλεόραση ή να μιλήσω κάπου. Τους ρωτάω αν το θέμα μας θα είναι τα προβλήματα που μας έκαναν να έρθουμε από την Κρήτη στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούμε και η απάντηση είναι φυσικά όχι. Γι΄αυτό και δεν απαντάω. Είπαν ότι έχω μάνατζερ, ότι προωθώ τον εαυτό μου. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω από έναν συγγενή μου να απαντά στα τηλέφωνα γιατί με τρέλαναν».

Θα παντρευόταν μια κοπέλα από την Αθήνα; 

«Δεν νομίζω. Μπορώ να αντιστρέψω την ερώτηση. Αυτή θα ήθελε να έρθει στο χωριό;».

Έχει περισσότερες κατακτήσεις τώρα;

«Η τηλεόραση το έχει κάνει θέμα. Δεν τρέφω βέβαια αυταπάτες. Ξέρω ότι είναι προσωρινό και σίγουρα δεν θέλω να με προσεγγίζουν για την εμφάνισή μου. Είναι πολύ επιφανειακό. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε άγγιξε ή και ξεπέρασε τα όρια του κανιβαλισμού και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξω».

Τέλος, για το θέμα της μόρφωσης του, για την οποία έγινε λόγος στο «Πρωινό», ανέφερε:

«Έχω τελειώσει το λύκειο και μια σχολή μηχανικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση