GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Με μια σφαίρα στο κεφάλι της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του αποφάσισε να "καθαρίσει" τη λερωμένη "τιμή" του έν...

Του ζήτησε να χωρίσουν και τη σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Με μια σφαίρα στο κεφάλι της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του αποφάσισε να "καθαρίσει" τη λερωμένη "τιμή" του ένας 31χρονος, κάνοντας πράξη τις απειλές του ότι θα τη σκότωνε, αν του ζητούσε να χωρίσουν.

Ο ταξιτζής εκτέλεσε εν ψυχρώ την 27χρονη στο σπίτι τους, στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο 3χρονος γιος τους!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Εspresso" επιστρέφοντας το πρωί στο σπίτι από τη δουλειά, ο οδηγός ταξί ζήτησε από την σύζυγό του να του φτιάξει καφέ και να συζητήσουν για την κρίση στον γάμο τους. Πάνω στην κουβέντα, ο άνδρας έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι και πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι την άτυχη 27χρονη. 

Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του πατέρα του και του ζήτησε να πάει να πάρει το παιδί, ενώ ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία, φοβούμενος αντίποινα από την οικογένεια της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όπως αναφέρει η "Εspresso", το αγοράκι που ξύπνησε από τον πυροβολισμό βρέθηκε αργότερα με τα ρούχα του γεμάτα με το αίμα της μητέρας του, κάτι που αρνείται πάντως η πλευρά του δράστη.

Οι πτυχές του εγκλήματος, που σημειώθηκε το πρωί της 15ης Δεκεμβρίου 2012, ξεδιπλώθηκαν τη Δεύτέρα στην αίθουσα του Μικτού Εφετείου Αθηνών. 

Δικαιωμένη αισθάνεται η οικογένεια της 27χρονης, δεδομένου ότι πρωτόδικα επιβλήθηκε στον 31χρονο η ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση