GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες εικόνες από την απεργία στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον τέσσερις απεργιακές συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής γενικής α...

Οι πρώτες εικόνες από την απεργία στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

Τουλάχιστον τέσσερις απεργιακές συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην κινητοποίηση η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με ένα ή δύο αστικά λεωφορείο ανά ώρα στις βασικές γραμμές.

Σύμφωνα με το PRESS724, ήδη λίγο μετά τις 10 το πρωί o κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο άγαλμα του Βενιζέλου στην Εγνατία, ενώ κόσμος βρισκόταν και στην Καμάρα. Τα πρωτοβάθμια σωματεία έχουν προσυγκέντρωση και θα ενωθούν με την πορεία του ΕΚΘ.

Υπάρχουν πανό που καλούν τον κόσμο στην απεργία και καταδικάζουν τα αντιλαϊκά μέτρα. «Δούλοι του 21ου αιώνα, δεν θα γίνουμε» αναφέρει ένα από αυτά. Ένα άλλο αναφέρει: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε»!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: PRESS724

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση