GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πράσα έπιασε η τουρκική τηλεόραση Ομπάμα - Πούτιν...

Οι πρόεδροι των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν σήμερα ανεπίσημη συνομιλία στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ...

Οι πρόεδροι των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν σήμερα ανεπίσημη συνομιλία στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) που πραγματοποιείται στην Τουρκία, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η τουρκική τηλεόραση.
Οι εικόνες αυτές, που τραβήχτηκαν σ' ένα διάλειμμα της συνόδου, δείχνουν τους δύο άνδρες λίγο μακρύτερα από τους άλλους αρχηγούς κρατών. Οι Ομάπα και Πούτιν, καθισμένοι ο ένας απέναντι στον άλλο σε δερμάτινες πολυθρόνες, φαίνεται να συζητούν σκυμμένοι ο ένας προς τον άλλο και έχοντας δίπλα τους δύο συνεργάτες τους.
Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για περισσότερο από 30 λεπτά, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Κρεμλίνου στην G20, Σβετλάνα Λούκας. Δεν έγινε γνωστό το θέμα της συνομιλίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση