GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό του Φίλη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό του Νίκου Φίλη συντάσσεται με ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ...

Στο πλευρό του Φίλη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στο πλευρό του Νίκου Φίλη συντάσσεται με ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από βουλευτές και στελέχη άλλων κομμάτων για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων.

“Οι προσωπικές απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, αναφερόμενος σε παλιό άρθρο του, σχετικά με τη διάκριση μεταξύ "αιματηρής εθνοκάθαρσης" και "γενοκτονίας" των Ποντίων ξεσήκωσε έναν ορυμαγδό εθνικιστικών δηλώσεων, στο πλαίσιο μιας μικροπολιτικής προσπάθειας πατριδοκαπηλίας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση, όπου διευκρινίζεται ότι “οι επιθέσεις στον Υπουργό Παιδείας δεν προέρχονται μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από βουλευτές και στελέχη άλλων κομμάτων”.

“Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει αυτές τις επιθέσεις, που εξελίχτηκαν και σε πράξεις βίας κατά του βουλευτή του Κοινοβουλίου κ. Κουμουτσάκου από ακροδεξιά στοιχεία και εκφράζει τη συμπαράστασή της στο Νίκο Φίλη”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση