GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την παραίτηση Ρουμπάτη από την ΕΥΠ ζητάει ο Καμμένος!

Την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, για την υπόθεση των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση, ζητά εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος...

Την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, για την υπόθεση των καταγγελιών του Γιάννη Πανούση, ζητά εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Ερωτηθείς, σε συνέντευξη του στη Real News ο πρόεδρός των ΑΝΕΛ, για το εάν υπάρχει μία διαφοροποίηση με την ΕΥΠ απαντά οτι η ΕΥΠ «έχει άριστα στελέχη» αλλά διαφωνεί με τη διοίκηση της και συγκεκριμένα με τον κ. Ρουμπάτη.
«Οταν βλέπουμε διαλόγους που υποκλάπηκαν από την ΕΥΠ να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα χέρια του κ. Πανούση έγγραφες συνομιλίες, θα έπρεπε ουσιαστικά αυτά να οδηγήσουν τον κ. Ρουμπάτη στην παραίτησή του» υποστηρίζει.
«Δεν γίνεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη – και μιλάμε για τον κ. Πανούση – με τον διοικητή της ΕΥΠ» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση