GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίσι: Ο πρωθυπουργός βλέπει κίνδυνο επίθεσης με χημικά!

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει κίνδυνος νέας επίθεσης και αυτή τη φορά οι τρομοκράτες να κάνουν χ...

Παρίσι: Ο πρωθυπουργός βλέπει κίνδυνο επίθεσης με χημικά!
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει κίνδυνος νέας επίθεσης και αυτή τη φορά οι τρομοκράτες να κάνουν χρήση χημικών όπλων.
"Δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Λέω ότι πρέπει να παρουμε όλες τις προφυλάξεις που απαιτούνται. Ηέρουμε και έχουμε κατά νου ότι υπάρχει ο κίνδυνος επίθεσης με χημικά και βακτηριολογικά όπλα," δήλωσε ο Βαλς στο κοινοβούλιο, στοχεύοντας στην έγκριση για την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.
"Είμαστε σε πόλεμο, όχι σε έναν πόλεμο στον οποίο η Ιστορία μας έχει κατά τραγικό τρόπο συνηθίσει. Αλλά σε έναν νέο πόλεμο, εξωτερικό και εσωτερικό, όπου ο τρόμος είναι ο πρώτος στόχος και το πρώτο όπλο", τόνισε.
Εν τω μεταξύ, οι δύο νεκροί τζιχαντιστές και οι 7 συλληφθέντες της χθεσινής αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί, προετοίμαζαν νέα επίθεση εναντίον της επιχειρηματικής συνοικίας του Παρισιού.
Μιλώντας στο Ρόιτερς, πηγή που πρόσκειται στις έρευνες γνωστοποίησε ότι η επίθεση είχε οργανωθεί για σήμερα Πέμπτη, στη συνοικία όπου εδρεύουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Γαλλίας, όπως για παράδειγμα ο πετρελαϊκός κολοσσός Total αλλά και η τράπεζα Societe General.
Αρκετές αστυνομικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι οι στόχοι των τρομοκρατών ήταν το εμπορικό κέντρο Quatre Temps και η κεντρική πλατεία της συνοικίας με τους ουρανοξύστες και τα γραφεία των επιχειρήσεων στο δυτικό τμήμα του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση