GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ξεψαχνίζουν» τα βίντεο της επίθεσης στον Κουμουτσάκο - Ελεύθερος ο «γυμναστής» της ΧΑ

Καρέ καρέ αναλύουν οι αρχές το οπτικοακουστικό υλικό από την άγρια επίθεση που δέχτηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατία...

«Ξεψαχνίζουν» τα βίντεο της επίθεσης στον Κουμουτσάκο - Ελεύθερος ο «γυμναστής» της ΧΑ
Καρέ καρέ αναλύουν οι αρχές το οπτικοακουστικό υλικό από την άγρια επίθεση που δέχτηκε χθες το απόγευμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσακος από ομάδα ατόμων μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των ποντιακών οργανώσεων.
Από την μέχρι τώρα ανάλυση 4 άτομα που φαίνονται να χτυπούν τον κ. Κουμουτσακο έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Κρατικής Ασφάλειας που αναζητά τα στοιχεία ταυτότητας τους.
Τα πρόσωπα των συγκεκριμένων ατόμων, φαίνονται καθαρά από τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Οι έρευνες γίνονται και εκτός Αττικής ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν αρκετές προσαγωγές ατόμων που φέρονταν ύποπτα για την επίθεση.
Οι προσαγωγές σημειώθηκαν έξω από τα σπίτια τους ωστόσο κανείς από τους προσαχθέντες δεν κρατήθηκε κανείς καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία για τη συμμέτοχη τους στο ξυλοδαρμό.
Ένας από τους προσαχθέντες και ο γνωστός ως «γυμναστής» στο χώρο της Χρυσής Αυγής ο οποίος όμως είχε άλλοθι και αφέθηκε ελεύθερος.
Εκτός από τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και προβλήθηκαν στα ΜΜΕ οι αστυνομικοί έχουν πάρει και υλικό από τις κάμερες καταστημάτων για να δουν από πού ήρθαν τα συγκεκριμένα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση