GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοροί των προσφύγων στη Μυτιλήνη μένουν άταφοι σε αυτοκίνητο ψυγείο

Σε ειδικό αυτοκίνητο με ψύξη καταλήγουν οι σοροί των προσφύγων, οι οποίοι ανασύρονται πνιγμένοι από τα νερά του Αιγαίου, σύμφωνα με τον...

Σοροί των προσφύγων στη Μυτιλήνη μένουν άταφοι σε αυτοκίνητο ψυγείο

Σε ειδικό αυτοκίνητο με ψύξη καταλήγουν οι σοροί των προσφύγων, οι οποίοι ανασύρονται πνιγμένοι από τα νερά του Αιγαίου, σύμφωνα με τον μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου Ιάκωβο. 

Ο μητροπολίτης έκανε λόγο για έλλειψη χώρου ταφής τη στιγμή που οι σοροί των προσφύγων που δεν έχουν ταφεί ξεπερνούν τις 20 με 25.

Προκειμένου να βρεθεί λύση, όπως είπε ο μητροπολίτης, γίνεται προσπάθεια σε συνεργασία με τον δήμο και τον διοικητή του νοσοκομείου, να δοθεί μέρος (2 στρέμματα) του κτήματος που είναι δίπλα στο κοιμητήριο, συνολικής έκτασης 15 στρεμμάτων.

Εξήγησε, ωστόσο, ότι το κτήμα ανήκει "σε ένα κληροδότημα του νοσοκομείου" και αν ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες θα χρειαστούν 2 με 3 χρόνια μέχρι να αποδεσμευτεί.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση