GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον οι ναζί σέβονταν τους εβραίους που δολοφονούσαν, δεν τους έκαναν είδηση!...

Επισημαίνει ο Δημήτρης Α. Γιαννακόπουλος. Είσαι πρόστυχος αλήτης, μικρέ κίτρινε ανθρωπάκο των ΜΜΕ, που εκμεταλλεύεσαι σήμερα, κυ...


Επισημαίνει ο Δημήτρης Α. Γιαννακόπουλος.

Είσαι πρόστυχος αλήτης, μικρέ κίτρινε ανθρωπάκο των ΜΜΕ, που εκμεταλλεύεσαι σήμερα, κυρίως δια των πρωτοσέλιδων του Κυριακάτικου Τύπου, την εύλογη ανησυχία των ανθρώπων στην Ευρώπη μετά από το σοκ εξαιτίας των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, κατατρομοκρατώντας το σύμπαν με πολεμικές κραυγές! Δεν διαφέρεις ιδεοληπτικώς σε τίποτα από τους τζιχαντιστές που καταριέσαι. Και εσύ όπως και αυτοί, τρέφεσαι από την παράσταση του πολέμου και την εικόνα φριχτών δολοφονιών.

Τώρα έχεις ανάγκη από την εικόνα πολλών παραμορφωμένων πτωμάτων ισλαμιστών, από καρβουνιασμένη σάρκα των κακών για να την τοποθετήσεις δίπλα στην εικόνα του αίματος και του θανάτου αθώων, την οποία πέτυχαν να προσφέρουν προχθές, ως βρωμερή πολιτική πράξη οι τρομοκράτες στο Παρίσι, για να την συνθέσεις και μεταδώσεις, ωστόσο, εσύ με τον πλέον τρομοκρατικό τρόπο.

Πουλάς τρομοκρατία, αλητάμπουρα και διαμορφώνεις εσύ πολεμικό κλίμα στην Ελλάδα, όπως ομότεχνοί σου σε πολλές «πολιτισμένες» και ευημερούσες πολιτείες σχεδόν παντού στον κόσμο. Τουλάχιστον οι ναζί σέβονταν τους εβραίους που δολοφονούσαν, δεν τους έκαναν είδηση! Αντίθετα εσύ, χυδαίε λαϊκιστή, δεν σέβεσαι απολύτως τίποτε, τώρα πια που έπεσαν οι πωλήσεις της εικόνας του σπέρματος και του γκροτέσκο-πορνό, σε αναζήτηση ενός αυθεντικά γκροτέσκο στο πνεύμα του Φρανσουά Ραμπελαί (François Rabelais) και στο «Περί ψυχής» του Αριστοτέλη - «απ’ όλα τα ζώα ο άνθρωπος είναι το μοναδικό που μπορεί να γελάει» - ως την προβολή του ανήσυχου και εναλλακτικού, την ώρα που τα υβριδικά πλάσματα κυριαρχούν κατά την μετάβαση από την μεταδιπολική νέα τάξη πραγμάτων στον μετανεωτερικό και μεταβιομηχανικό κόσμο της βιοτεχνολογίας.

Πουλάς θάνατο, τρομοκρατία και απειλές για να ζήσεις εσύ, υβρίδιο του νέου οικονομικού και κοινωνικού ολοκληρωτισμού, ο οποίος έχει ανάγκη σήμερα όσο ποτέ την εγκαθίδρυση καθεστώτων πολιορκίας στην ΕΕ, έτσι ώστε ο πόλεμος να αποκτήσει κανονικά, φυσιολογικά και αυτονόητα χαρακτηριστικά, ορίζοντας αυτός πλέον στη θέση της ειρηνικής συνύπαρξης, τον καταστατικό χαρακτήρα του πραγματικού σε ολόκληρη την ΕΕ. Όχι, δεν είσαι πλέον άνθρωπος, είσαι μισάνθρωπος, ένας πραματευτής του θανάτου στην πλέον βάρβαρη μορφή του. Είσαι εσύ που τρέφεσαι με την διαστροφή της ψυχής και του πνεύματος, προκαλώντας τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τον οποίο εσύ παρουσιάζεις ως μια αποκρουστική μορφή υπό το δόγμα «ο θάνατός σου η ζωή μου» και ως μία κρεατομηχανή που αποσκοπεί στο να αλέθει τον αντίπαλο, ο οποίος για τους ίδιους λόγους αυταρχικής και ολοκληρωτικής ισχύος που το κάνεις εσύ, το κάνει κι αυτός.

Εσύ, μασκαρά, πολιορκείς με τρόμο την Ευρώπη, εμπορευόμενος την εικόνα του μακελειού από την επίθεση τρομοκρατών, οι οποίοι πέτυχαν απολύτως τον επικοινωνιακού χαρακτήρα σκοπό τους, προσφέροντάς σου άφθονο αίμα για να βουτήξεις την πένα σου και να σοκάρεις με την φωτογραφία που γίνεται κεντρικό στοιχείο μιας νέας αταξικής και απολιτικής θυματοποιητικής αφήγησης. Εσύ είσαι που κήρυξες τον πόλεμο πριν καλά-καλά προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ πολιτικές ηγεσίες και πολίτες. Εσύ είσαι που προπαγανδίζεις, με λύπη σου δήθεν, το τέλος της εποχής των ανοικτών συνόρων στην ΕΕ, παρουσιάζοντας την εικόνα ενός μαύρου Νοέμβρη, για να κρύψεις την δική σου «μαυρίλα», μέσα στο δικό σου υπαρξιακό αδιέξοδο. Εσύ είσαι που παρουσιάζεις ως φάντασμα το πολιτικό φαινόμενο της τρομοκρατίας για να το χρησιμοποιήσεις ως μπαμπούλα συμμόρφωσης των δικών σου ανθρώπινων στοιχείων κυριαρχίας, τα οποία μάλλον ειρωνικά, συνηθίζεις να αποκαλείς κυρίαρχο λαό. Δεν είναι πως η Ευρώπη βράζει, ενώ η αριστερά δυναμώνει, αλλά πως η αριστερά βράζει την ώρα που η Ευρώπη αποδυναμώνεται από τα στοιχεία εκείνα που την κρατούσαν σε επαφή με τον διαφωτισμό, την φιλελεύθερη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό. Προφανώς οι τζιχαντιστές κήρυξαν τον πόλεμο στην Ευρώπη, ενώ η Ευρώπη σε Ασία και Αφρική διεξάγει απλώς ανθρωπιστικές επιχειρήσεις, είτε χειρουργικού χαρακτήρα που συνεπαίρνουν την ηγεσία των ΗΠΑ, είτε θερμοβαρικού χαρακτήρα που ενθουσιάζουν ρώσους αξιωματούχους και τους ρωσόφιλους!

Και στη συνέχεια της «παρουσίασης των πρωτοσέλιδων του ελληνικού Τύπου» έρχεται το όνειδος της ελληνικής δημοσιογραφίας να εκφράσει την ανακούφισή του για το πολεμικό κλίμα που καλλιεργούν αυτοί που από καιρό ήταν έτοιμοι για μια τέτοια επικοινωνιακή επιχείρηση: «Σχέδιο ”ισοπεδώστε το χαλιφάτο” από όλα τα πολιτισμένα κράτη. Επιτέλους κατεβάζουν στρατό ΗΠΑ, Ευρώπη, Ρωσία… Η ΕΕ κλείνει τα σύνορα… Ξεμένουν κάθε λογής ξένοι στο ξέφραγο αμπέλι της Ελλάδας». Τι, άραγε, επιθυμεί αυτός ο λαϊκιστής με την ακροδεξιά άποψη, την οποία συνθέτει με νεοφιλελεύθερο φρόνημα; Να κατεβάσει «επιτέλους» και η αριστερή ελληνική κυβέρνηση στρατό στον δρόμο; Μήπως να κλείσει η Ελλάδα και τα θαλάσσια σύνορά της, δολοφονώντας στο Αιγαίο κάθε πρόσφυγα που επιχειρεί – φεύγοντας από την κόλαση του ISIS και διαφόρων άλλων ένοπλων ομάδων, όπως και από αυτή από τις ανθρωπιστικές βόμβες του πολιτισμένου κόσμου – να περάσει στην Ευρώπη για να σωθεί; Αφού ένας από τους «μακελάρηδες του Παρισιού» πέρασε ως πρόσφυγας από την Ελλάδα, σκέψου πως κάθε πρόσφυγας θα μπορούσε να κρύβει και έναν «μακελάρη»! Άρα… δεν είναι φρόνιμο να μετατρέψουμε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων σε Γκουαντάναμο; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν μαγειρεύουν; Μη μου πει κάποιος πως η συγκεκριμένη αχρεία κρυφοφασιστική ελληνική δημοσιογραφία δεν παρακινεί για preemptive action (προληπτική δράση) εναντίον των προσφύγων που καταφτάνουν στην Ελλάδα, στο πνεύμα των preemptive wars που έδωσαν τροφή και πολιτική νομιμοποίηση στον κάθε ισλαμιστή τρομοκράτη!

Όχι, δεν φαντάζομαι ότι τα κίτρινα αυτά ανθρωπάκια στα ελληνικά ΜΜΕ ονειρεύονται και διαμορφώνουν κλίμα εξόντωσης των ισλαμιστών και μεταξύ αυτών κάποιων ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή των εχθροπραξιών, επειδή πιστεύουν ότι είναι μέλη μιας φυλής τρομοκρατών που πρέπει να εξαφανιστεί στην ολότητά της. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι τόσο παλαβοί όσο κάποιοι ναζί κατά το παρελθόν. Απλώς επιζητούν, εμπορευόμενοι τον τρόμο και προκαλώντας πολεμική υστερία, την εγκαθίδρυση καθεστώτος πολιορκίας στην Ελλάδα, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πολιτικούς τους στόχους που συνδυάζονται απολύτως με την διαπλεκόμενή τους ύπαρξη. Ποιοι είναι αυτοί; Η άμεση συγκρότηση μίας «οικουμενικής» κυβέρνησης λόγω κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, που θα βάλει στο πολιτικό παιχνίδι και αυτούς που ο ελληνικός λαός απέκλεισε με την ψήφο του στις προηγούμενες εκλογές, νομιμοποιώντας παράλληλα εξοντωτικά μέτρα υπανάπτυξης, νεοαποκλεισμού, οικονομικού συγκεντρωτισμού και υπερσυσσώρευσης, όπως και περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών στην ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση