GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

Aπό τον Βασίλη Τσούγκαρη Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ μέτρα που πήρε η εκεί κυβέρνηση με απαγορεύσεις κυκλοφορ...

Aπό τον Βασίλη Τσούγκαρη

Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ μέτρα που πήρε η εκεί κυβέρνηση με απαγορεύσεις κυκλοφορίας, κλείσιμο συνόρων, κλπ, κλπ, κλπ, οι δικοί μας μαϊντανοί, έκαναν λέει «ΣΥΣΚΕΨΗ», λόγω των παραπάνω γεγονότων! Ρε αδέλφια, τι έκαναν τα παλικάρια μας;

ΣΥΣΚΕΨΗ;
Το λες, και γεμίζει το στόμα, όπως όταν λες στον άλλο, «Ρε αει ……υ».

Αναρωτιέμαι ΕΓΩ ο αφελής Έλληνας μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ;

Πρώτα απ’ όλα, για να μη ξεχνάμε κάποιες λεπτομέρειες, ΕΣΕΙΣ κύριοι της «κυβέρνησης», οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, οι…. «Δημοκράτες», είστε εκείνοι που ΔΕΝ πιστεύετε στην ασφάλεια της χώρας και αφήνετε να περνά μέσα σε αυτήν κάθε καρυδιάς καρύδι. Στα πλαίσια των προοδευτικών και «αντιρατσιστικών» απόψεων σας (τρομάρα σας) έχετε βαφτίσει (εσείς οι δημοκράτες επαναλαμβάνω) Ρατσιστές και Φασίστες ΟΛΟΥΣ εκείνους που φώναζαν και φωνάζουν για ΟΛΟ το σκυλολόι, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΕΒΑΙΑ, που κατά ΧΙΛΙΑΔΕΣ μπαινοβγαίνουν στη χώρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Αναρωτιέμαι δε, ΔΕΝ μπορείτε, η ΔΕΝ θέλετε;

Την καραμέλα του ρατσισμού σας βολεύει να την πιπιλάτε συνέχεια ΕΣΕΙΣ και τα τσιράκια σας, γιατί κάνετε έτσι τον κοσμάκη να αμφιβάλλει για τον διπλανό του.

Βάλατε εσείς οι ίδιοι το κακό στη χώρα, και είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ για την όποια αντιμετώπιση του. ΕΣΕΙΣ, οι προοδευτικοί, που καθημερινά σκάβετε όλο και βαθύτερο το λάκκο της χώρας.

Και σκάει η ανακοίνωση:

««Σχετικά με την υπόθεση του Συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και προσθέτει:

«Ανακοινώνουμε ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα.

Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος.

Θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος».»

ΑΥΤΟΣ ελέγχθηκε, αφού μπήκε στη χώρα μας, και επειδή το ήθελε δηλαδή, αλλιώς, μην τον είδατε… Θα μας απαντήσει κανείς «αρμόδιος» ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ; Καλά Συνέλληνες μη γελάτε, ξέρω, είναι για γέλια και μόνο να αναζητώ ΥΠΕΥΘΥΝΟ για να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ στον κοσμάκη, πως δηλαδή ΟΥΑΙ και αλλοίμονο και αποφασίσουν να κάνουν κάτι στη χώρα μας οι διάφοροι εκπρόσωποι του … «προφήτη», του ΟΠΟΙΟΥ προφήτη, εκείνοι τους οποίους οι διάφοροι προοδευτικοί αντιφασίστες μαζί με την παρούσα «προοδευτική αντιφασιστική κυβέρνηση» τους κάνουν το ορίστε και περάστε ελεύθερα από το ξέφραγο μας αμπέλι….

Αλήθεια, μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ εσείς οι «αγωνιστές του Κολωνακίου»; Το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι πως θα ρίχνετε ο ένας τις ευθύνες στον άλλον και ο κοσμάκης θα μετρά για πολλοστή φορά τα κομμάτια του, ΑΣΕ που θα περιμένετε από εκείνους που τους αποκαλείτε ρατσιστές και φασίστες να προστατεύσουν το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ, τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Αυτές είναι μερικές σκόρπιες σκέψεις καθώς βλέπω να έρχεται μέσα σε όλα τα άλλα, ΚΑΙ το κακό της εξωτερικής τρομοκρατίας, στην Πατρίδα μου….

Και ας βγει ο οποιοσδήποτε «σοφός», να μου αποδείξει πως δεν είναι έτσι.

ΑΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΙΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΩΝΟΥΜΕ….

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση