GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουηδικό... κανόνι για την επίθεση της ΑΕΚ

Η θέση στην οποία καίγεται περισσότερο από κάθε άλλη η ΑΕΚ για ενίσχυση είναι εκείνη του επιθετικού. Αυτό είναι κάτι που είχε φανεί ...

Σουηδικό... κανόνι για την επίθεση της ΑΕΚ
Η θέση στην οποία καίγεται περισσότερο από κάθε άλλη η ΑΕΚ για ενίσχυση είναι εκείνη του επιθετικού.

Αυτό είναι κάτι που είχε φανεί από το καλοκαίρι, όμως τότε η διοίκηση είχε αποφασίσει να μην κινηθεί για την απόκτησή άλλου ποδοσφαιριστή πέρα από την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έμεινε για περίπου δύο μήνες εκτός δράσης και ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες της «Ένωσης» φέρονται ήδη να κινούνται για να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό. Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», στην ΑΕΚ προτάθηκε και εξετάζεται πολύ σοβαρά η περίπτωση του Αλεξάντερ Σόντερλουντ.

Πρόκειται για τον σέντερ φορ της Ρόζενμποργκ, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη Νορβηγία, πετυχαίνοντας 22 γκολ σε 27 αγώνες πρωταθλήματος συν άλλα 7 στις υπόλοιπες διοργανώσεις (5 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο).

Πάντως, ο 28χρονος άσος φέρεται να απασχολεί και άλλες ομάδες και στον «δικέφαλο» επιθυμούν να κινηθούν όπως έκαναν και για τον Σιμόες, ο οποίος είχε απασχολήσει την Πόρτο και τελικά τον πρόλαβε η ΑΕΚ. Ο Νορβηγός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τα μέσα του 2017, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως λήγει στο τέλος του ίδιου έτους.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση