GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ιστορικός Ζυγός ανοίγει και πάλι

Ο Ζυγός, η ιστορική μπουάτ της Πλάκας που κόσμησε την Αθηναϊκή νύχτα, η μουσική σκηνή που αγάπησαν χιλιάδες φίλοι της καλής μουσικής, ...

Ο ιστορικός Ζυγός ανοίγει και πάλι
Ο Ζυγός, η ιστορική μπουάτ της Πλάκας που κόσμησε την Αθηναϊκή νύχτα, η μουσική σκηνή που αγάπησαν χιλιάδες φίλοι της καλής μουσικής, επανέρχεται στη ζωή (και στις ζωές μας) από τις 14 Νοεμβρίου 2015. Σε υψηλό στάνταρ ποιότητας και με διάθεση να ομορφύνει, τουλάχιστον, τις νύχτες μας.
Στις 14 και στις 21 Νοεμβρίου η houseband του Ζυγού, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα Άκρως Απόρρητον μαζί με την Ερασμία Μάνου κινούνται στα μονοπάτια της Ροκ αλλά και της έντεχνης σκηνής με τραγούδια που αγαπάμε αλλά και υπέροχες διασκευές. Η νέα σεζόν, «ζεσταίνεται».
Ακολουθεί, από τις 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μπάμπης Στόκας με την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ένα ταξίδι σε κομμάτια των Πυξ Λαξ, της solo πορείας των δυό τους αλλά κυρίως σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων διαχρονικών λαϊκών τραγουδιών. Μια μουσική ιστορία που συνεχίζει να γράφεται.
Η Ζωή Τηγανούρια, η βιρτουόζα ακορντεονίστρια, από τις 6 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή θα παρουσιάσει τη παράσταση «Μια Βεντάλια Από Γυναίκες» η οποία από τη πρώτη νότα μουσικής μέχρι το τελευταίο βήμα του χορού φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο ταμπεραμέντο. Ύμνος στη Γυναίκα.
Στον Ζυγό αυτόν τον χειμώνα θα εμφανιστούν αγαπημένα ονόματα μα θα υπάρξουν και νέες προτάσεις. Ο Ζυγός επέστρεψε!

Οι Άκρως Απόρρητον

Έγιναν γνωστοί από το «Μέσα Μου Κρύβεσαι Εσύ» του 2010 και λίγο μετά κυκλοφόρησαν το «Υπο-κριση-α» Έχουν παίξει στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και έχουν συνεργαστεί με αρκετά γνωστά και ανερχόμενα ονόματα του χώρου όπως τον Γιώργο Δημητριάδη, την Ειρήνη Δούκα την Idra Kayne, την Άντα Λιβιτσάνου, τον Kay Darens, την Πένυ Σκάρου και άλλους. Αποτελούνται από τους Δημήτρη Παλούδη (κιθάρα-φωνή), Γιώργο Πολίτη (μπάσο), Γιάννη Ταμπακάκη (πλήκτρα), Χάρη Γρυπαίο (τύμπανα). Μαζί τους τραγουδάει και ο Στέργος Βόλας.

Η Ερασμία Μάνου

Η Ερασμία Μάνου είναι μια τραγουδίστρια που μετράει ήδη 14 χρόνια στο χώρο της μουσικής με πολλές συνεργασίες. Είναι μια ιδιαίτερη φωνή με μοναδικό τρόπο ερμηνείας που μπορεί να κερδίζει τον ακροατή από το πρώτο κιόλας άκουσμα!
Από τα σχολικά της χρόνια ήταν σαφές πως η μουσική και το τραγούδι θα απασχολούσαν τη ζωή της και έτσι ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.
Μεγάλο ρόλο στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε η μητέρα της, Σοφία Βόσσου, που από τα δεκαπέντε της χρόνια και γνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, την είχε πάντα κοντά της στις συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις της.
Αργότερα, η Ερασμία, συνεχίζοντας τις σπουδές της στο τραγούδι, άρχισε να κάνει αυτόνομα βήματα και έτσι δημιούργησε το δικό της group και ξεκίνησε να κάνει εμφανίσεις στα περισσότερα στέκια της Αθήνας.
Από τότε μέχρι και σήμερα η Ερασμία Μάνου, χαράζοντας μια σταθερά ανοδική πορεία, έχει τραγουδήσει στην ίδια σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης (πατέρας) , η Ευρυδίκη , ο Γιώργος Σαμπάνης , η Σοφία Αρβανίτη κ.α αλλά και με αρκετούς ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Γιαννόπουλος , ο Ορέστης Τζιόβας αλλά και ο Τάσος Χαλκιάς!
Έχει κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές δουλειές στις οποίες υπογράφει και τους στίχους ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ζήσαμε θαύματα». Παράλληλα, στα μέσα Ιανουαρίου 2016 θα βγει στους κινηματογράφους η ταινία «TISIS» της οποίας το τραγούδι των τίτλων ντύνει η φωνή της Ερασμίας Μάνου. Πρόκειται για ένα υπέροχο τραγούδι με τίτλο «Μ' έναν έρωτα θεριό» σε στίχους δικούς της και μουσική του Δημήτρη Λιόλιου.
Ζυγός: Κυδαθηναίων 22, Πλάκα.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-3315854
www.zygos-plaka.grfacebook: zygosplaka

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση