GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχονόμος έκοψε κλήση στη… σύζυγό του

Το βραβείο του πιο… αδέκαστου τροχονόμου θα μπορούσε να απονεμηθεί σε αστυνομικό που υπηρετεί στη Λάρισα, αφού έκοψε κλήση στο παράνομο...

Τροχονόμος έκοψε κλήση στη… σύζυγό του
Το βραβείο του πιο… αδέκαστου τροχονόμου θα μπορούσε να απονεμηθεί σε αστυνομικό που υπηρετεί στη Λάρισα, αφού έκοψε κλήση στο παράνομο σταθμευμένο όχημα της… συζύγου του.
Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, ο τροχονόμος που υπηρετεί στη Λάρισα τριγυρνούσε στο κέντρο της πόλης μαζί με έναν συνάδελφο του και έκοβαν κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Στη διάρκεια της περιπολίας τους βρίσκουν ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρκαρισμένο παράνομα σε θέση αναπήρων. Αμέσως, ο τροχονόμος βγάζει το μπλοκάκι του και ξεκινάει να γράφει την κλήση.
Τότε, σύμφωνα πάντα με το kosmoslarissa.gr,  παρεμβαίνει ο συνάδελφος και του λέει: «Μισό λεπτό, της γυναίκας σου δεν είναι αυτό το αυτοκίνητο;» και ο τροχονόμος του απαντά: «Ναι, και το έχει ξανακάνει!».
Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται, ο τροχονόμος, πιστός στο καθήκον του, ολοκλήρωσε την κλήση και την έβαλε στο παρμπρίζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση