GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στην Πάτρα: Ήταν νεκρός τρεις μέρες δίπλα στον αξονικό τομογράφο!

Νεκρός μέσα στο χώρο του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας", βρέθηκε χθες στις 5.30 το απόγευμα ένας άντρας. Α...

Νεκρός μέσα στο χώρο του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας", βρέθηκε χθες στις 5.30 το απόγευμα ένας άντρας.
Από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι επρόκειτο για...

1 σχόλιο

  1. Σχετικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι φανερή η αγωνία του σάπιου πολιτικού συστήματος να διασωθεί, με τις παρλαπίπες και την προπαγάνδα των ελεγχόμενων,διαπλεκόμενων Μέσων μαζικής ενημέρωσης. Φυσικά, όλοι αυτοί οι ανόητοι που λένε ότι "ψηφίζουν" ΝΔ, δεν έχουν δει ακόμα το νέο χαράτσι στη ΔΕΗ, τις νέες φορολογικές δηλώσεις, τους φόρους στα αγροτεμάχια και βοσκοτόπια, τις νέες έμμεσες περικοπές μισθών και συντάξεων. Γιατί, απλά, οι πανύβλακες δεν καταλαβαίνουν ότι δηλώνοντας στη φορολογική δήλωση επιδόματα και τόκους, θα αυξηθεί η έκτακτη εισφορά που θα πληρώσουν, χώρια που θα πληρώσουν περισσότερα λόγω τεκμηρίων, ακόμα κι αν είναι άνεργοι.

    Φυσικά η ΝΔ κάνει καλά τη δουλειά της εξαφανίζοντας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ( που σε περίοδο εκλογών θα είναι κάτω από 3%- ήδη κινούνται γύρω στο 4% και η αναγωγή είναι μια φούσκα για να τους κρατούν στη ζωή !!! )

    Ο Σύριζα, όσο αυξάνονται οι οικονομικές δυσκολίες, οι φόροι και τα χαράτσια, τόσο θα ενισχύεται, αφού η "φούσκα" Αλαβάνου θα σβήσει σταδιακά ( όσο την κρατούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ ).

    ΟΙ ΑΝΕΛ, αν συνεργαστούν με τον Νικολόπουλο και τον Ζώη, θα πιάσουν γύρω στο 10% και άνω, αφού θα είναι η μοναδική εναλλακτική λύση πολλών ψηφοφόρων, πριν φτάσουν στην επιλογή της Χρ. Αυγής.Το ποσοστό της Χ.Α είναι μεγαλύτερο από ότι στις δημοσκοπήσεις, γιατί πολλοί δεν αποκαλύπτουν ότι θα την ψηφίσουν.

    Τους επόμενους μήνες, με την ιλαροτραγωδία στο χώρο της Εκπαίδευσης, όπου διεξάγονται οι Πανελλαδικές με πολλές διαμαρτυρίες εκ μέρους μαθητών, και της οικονομίας, η δημοσκοπική "άνθιση" της ΝΔ θα μειωθεί και θα εκτοξευθούν ξανά τα ποσοστά του Σύριζα, των ΑΝΕΛ και θα συνεχιστεί η άνοδος της Χ.Α. Μόνο αν αλλάξει άρδην η οικονομική πολιτική ΤΩΡΑ, το πολιτικό σύστημα θα διασωθεί. Αλλιώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, σε ένα χρόνο, δεν θα υπάρχουν και η ΝΔ θα υποστεί νέα μεγάλη μείωση στα ποσοστά της, όσες μεταγραφές "μαϊντανών" κι αν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση