GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτάμι: Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει...

“Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας την αναφορά στη Βουλή του αναπληρωτή υπο...

Ποτάμι: Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει...
“Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας την αναφορά στη Βουλή του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης (αρμόδιου για Θέματα Διαφθοράς) Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ότι η δικογραφία για τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων τέθηκε στο αρχείο.

“Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, που αφορά εκατοντάδες εκατομμύρια σε θαλασσοδάνεια, κλείνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ή μάλλον τη ζημιά θα την πληρώσουν πάλι οι ξεζουμισμένοι φορολογούμενοι”, τονίζει το Ποτάμι και καταλήγει:

“Κανείς δε φταίει, κανείς δεν τιμωρείται. Το παλιό πολιτικό σύστημα (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) μπορεί να διαφωνεί σε πολλά, ενώνεται όμως όταν είναι να προστατεύσει τον εαυτό του. Και μη χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως άλλοθι ότι ψηφίστηκε σχετική διάταξη από την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Είχε όλο το χρόνο να την αλλάξει, πριν μπει η υπόθεση στο αρχείο. Όπως αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά... κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Κατά τα άλλα κουνάμε το δάχτυλο στην κοινωνία και της ζητάμε κάθε μέρα και νέες στερήσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση