GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Θα είναι εκλογές δύο γύρων και θα είμαι στο δεύτερο γύρο - ΒΙΝΤΕΟ

"Πρέπει οι νεοδημοκράτες να έρθουν να ψηφίσουν...και να ψηφίσουν τον καλύτερο" τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατηγόρησε το...

Μητσοτάκης: Θα είναι εκλογές δύο γύρων και θα είμαι στο δεύτερο γύρο - ΒΙΝΤΕΟ
"Πρέπει οι νεοδημοκράτες να έρθουν να ψηφίσουν...και να ψηφίσουν τον καλύτερο" τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ότι "έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να έρθουν λίγοι να ψηφίσουν".
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ είπε πως είναι "ο πιο κατάλληλος να διευρύνω την κεντροδεξιά" και εκτίμησε ότι "θα είναι εκλογές δύο γύρων" και ότι αυτός θα είναι στον δεύτερο γύρο.
"Δεν βλέπω κανένα περιθώριο συνεννόησης με αυτή την κυβέρνηση" επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση επικίνδυνη που οδηγεί τη χώρα σε θεσμικό κατήφορο. Αυτή η κυβέρνηση γεννήθηκε μέσα στο ψέμα της και θα πεθάνει μέσα στην ανικανότητά της". "Αν δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία θα πάμε σε εκλογές" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση