GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Δημοκρατία: Με πρόεδρο το Γιάννη Πλακιωτάκη και νέο στοίχημα

Με καζάνι που βράζει συνεχίζει να μοιάζει η ΝΔ μετά το εκλογικό φιάσκο της Κυριακής. Αν και όλοι συμφωνούν ότι το στοίχημα της ενότητας...

Νέα Δημοκρατία: Με πρόεδρο το Γιάννη Πλακιωτάκη και νέο στοίχημα

Με καζάνι που βράζει συνεχίζει να μοιάζει η ΝΔ μετά το εκλογικό φιάσκο της Κυριακής. Αν και όλοι συμφωνούν ότι το στοίχημα της ενότητας δεν έχει ακόμη κλείσει και γίνονται προσπάθειες να μην διευρυνθεί το χάσμα, υπάρχουν γκρίνιες για την αναρρίχηση του Γιάννη Πλακιωτάκη και τον διορισμό του από τον πρώην μεταβατικό πρόεδρο, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μεϊμαράκης παραιτήθηκε χθες από την ηγεσία, αφήνοντας στη θέση του υπηρεσιακό πρόεδρο τον Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει το κόμμα ενωμένο στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου. 

Ομόφωνα οι βουλευτες της ΝΔ δήλωσαν τη στήριξή τους στο νέο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αργά το βράδυ της Τρίτης. 

"Προχωράμε συντεταγμένα και ενωμένα στην επόμενη ημέρα. Δίνουμε ηχηρή απάντηση οτι η ΝΔ ειναι ενωμένη και η ΚΟ εγγυητής της ενότητας της παράταξης", ειπε ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους.

Για την προεδρία της ΚΕΦΕ τόνισαν στην ΚΟ οτι ολα θα γίνουν με βαση το καταστατικό, δηλαδη θα αναλαβει αν θελήσει προεδρος ο Γιάννης Τραγάκης.

Βούληση όλων, και υποψηφίων, ήταν να προχωρήσουν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση